Як Україна Словаччині вдома програла (ВІДЕО)

8
1

Матч видався вкрай напруженим і не надто видовищним.

Гості розпочали другим номером і розраховували на контратаки. Про таку гру словаки говорили перед матчем, зауважуючи, що саме збірна України є фаворитом.

Наші спробували грати першим номером, однак всі спроби дістатися штрафного майданчика гостей розбивалися об міцну оборону словаків. Дальні постріли від Ярмоленка були неточними.

А ось вже на 18 хвилині Ракицький вкрай невдало провалився на підступах до штрафної і Мак вискочив на побачення з П'ятовим, якого переграв влучним пострілом з 17 метрів.

Збірна Україна змогла прийти в себе тільки під завісу першого тайму, коли створила 2 поспіль 100% моменти: спершу головою впритул бив Степаненко (відбив воротар), тоді Зозуля, але удар того взагалі був неточним.

Другий тайм також почався з атак господарів: двічі бив Едмар - спершу головою в штангу, тоді коліном вище воріт. Гості огризалися контрвипадами, але неточними.

Драматичною виявилася кінцівка матчу. Українцям навіть вдалося забити, зробив це воротар П'ятов після подачі кутового, однак перед цим було порушення правил у карному майданчику.

Більше на відео.

 

 

Коментарі

0
0-1

Подяка за реверс.

Читайте також