Як Україною поширюється епідемія грипу (КАРТА)

5
7

З середини осені вірус типу А (H1N1), або так званий «свинячий грип» поступово охопив майже всю Україну.

За даними Міністерства охорони здоров’я, з початку епідемічного сезону (28.09.2015 – 02.02.2016 року) в Україні зареєстровано більше 3,3 млн хворих на грип та ГРВІ , перехворіло 8,5 % населення. Найвищий показник захворюваності відмічається серед населення Київської області та міста Києва, де перехворіло відповідно 14,4 та 12,2 % населення. Найменша захворюваність реєструється в Закарпатській (5,3 %) та Харківській областях (3,6 %).

Наприкінці січня у 19 областях та місті Києві показник захворюваності на грип перевищили епідемічні пороги , з них в 11 областях – більше ніж на 50,0 %. Серед них є і Закарпаття.

З початку епідемії зареєстровано 185 летальних випадки від грипу. Найбільша кількість летальних випадків в Одеській області – 34, на Закарпатті – жодного.

Мukachevo.net

Коментарі

С
салют

А шо з"українським" Кримом, туман з"їв?

М
Мама

Звичайно продовжать...захворюваність у місті на цьому тижні значно зросла!Не думаю, що міська рада "буде рити собі яму" байдужість до мукачіаських дітей!Звичайно важко діток кудись "пристроїти" бо на роботу ходити треба,але здоро'я важливіше...

К
Ксеня

Чи продовжать карантин?

Я
Я

Добре шо тиждень тому міністр квіташвілі заявляв шо епідемії немає і не треба вводити карантин.як всі уже хворі до дибіла дойшло шо мош би і карантин ввести.впринципі як і до всіх.ввели би на тиждень раньше половина людей ходили би здорові

Ф
Ферко

Люди, не панікуйте, 40- річний на вул. Сорочій помер зовсім не від грипу

НЗ
на Закарпатті жодного???

но я знаву шо на сорочій вулиці 40 річний мужик умер за 5 днів від того грипу...

Ж
жодного???

Почніть говорити вже правду!

Читайте також