Як Усик видовищно переміг німецьку суперзірку Хука (ФОТО, ВІДЕО)

18
21

Мало-хто вірив, що українець зможе не те що здолати авторитетного і досвідченого німця, не те що зробити це достроково. Але Олександр зміг.

Це був перший бій всесвітньої боксерської суперсерії WBSS, загальний призовий фонд якої 50 мільйонів доларів. Але головне, що переможець отримує Кубок Мохаммеда Алі та титул абсолютного чемпіона світу.  

Весь бій українець випереджав німця, бив влучно і майстерно захищався. Хоча, звісно, дещо й пропустив.

Однак у другій половині бою перевага Усика була настільки очевидною, що у 8 раунді в Хука здали нерви і той намагався вдарити українця, який сидів на рингу після того як підковзнувся.

10-й раунд Усик провів настільки наступально і впевнено, що Хук перестав захищатися, а рефері зупинив бій. Дивимося, як це було

А ось тут весь бій в запису.

Коментарі

4
4

КОЛИ ВЖЕ СБУ займеся сим бударом мукачево нет і начистит писки редакції за коменти?

ДМ
до марги долів

йди ся псе вонячий завадь уєдно з свойов вилков..ще насріть ту вилку на площі,буде май велика у світі..срати на вас,какели вонячі майдануті))срати й ще раз вам срати на дурні каструлі))

ДЛ
До лжезавидовця

Я так розумію це демонстрація неповаги до державних символів, стаття 338.

П
Псови

Псе заткнися, тебе даже коментувати нішо. Тупізм зашкалює.

ДП
Добрий пес

Одно не розумію. Яке відношення має закартаття до Усика? тут основні питання: галичани. львівські. Чому закарпатці вчатся у львівських вищих- закладах.

Р
руснаку

Тот руснак то месна сволота, ни в яків Ялті він не жиє, най чекає гостів скоро, бо та паскудота туй давно люди всіх обзивать.

Р
Руснаку

Ти не руснак, а мацкальський жополиз, обсираєш тут людські й повністю адекватні коментарі бо сидиш у Ялті, жебракуєш і злишся на Українців бо не пішли тебе л.о.х.а спасати !

1
123

Є заміна Кличкам! Красавчик! Славний козак!

Р
Руснаку

Тать пак кіть так там тубі дубрі, у Ялті, та нашо сюди заходиш?! Ци жаба тя там давить?!

Р
руснак

хохлотварини диванні..Крим ви просрали,можете пердаками салют туй лиш робити))рихтовщику-приїдь у Ялту,я там живу))адресу дати?чи живий утікнеш ,скотина рагуляцька))

Т
тьотя

До марги 11.27. Ти не тільки не грамотний ,а ще не вихований ,сомоляку ти не обтесаний !Не тобі я то писала ,з такими як ти я общатися не бажаю !

М
Мукачівець

Дауне 15.36 ,14.59, 13.59, 11.27, дай лиш свій номер і адрес, Я підїду і трохи відрихтую твою поведінку, заодно і лишні зуби ліквідую ! Усик Українець і Крим то Ураїна!

М
ММК

"Добра людина із доброї скарбниці серця добре виносить, а лиха із лихої виносить лихе. Бо чим серце наповнене, те говорять уста його!"

В
Вікторія

Яким же жахливим створінням потрібно бути щоб під будь яку тему постійно підвязувати політику, майдани, ненависть до кожного, обізвати решту дописувачів? Гарна новина і та повинна бути заляпана кимось одним вздовж і впоперек лайном,та ще й інших облаяти.

М
мукачівець

хоть усик хоть жопик..дурна майданута сволота..до Закарпаття нич не маюча..і проживаюча в "окупованому" Криму..а майдануті свині туй за нього пердаки рвуть..сала уранілі,СУГС йопта))

1
111

Озлоблений гномик)))))

1
12:22

Його можна зрозуміти.Він любитель РУЗЬКОГО МІРА.Любі гарні новини,які стосуються України ,вводять його у стопор.Ни риви марго,кацапи тоже занимавуть пирші міста у брихни,нарушеннях межидержавних договорів,окупацій ни свойих зимиль.

Д1
До 11:27

Чому ви так просто ображаєте людей? Як написали - так є, це ж не екзамен. Чому ви постійно такі озлоблені?

ДН
до нижніх марг

не такими же неуками,як дві марги,котрі в одному реченні роблять по три помилки..школота срана

Т
тьотя

Молодець ,є внас ше чим гордитися !

Ф
ф

К Р А С А В Ч И К УСИК ПОБІДІТЕЛЬ ГЕРОЙ ПАТРІОТ.

Читайте також