Як в Ужгороді депутати поділили землю

14
0

2 серпня на черговій 19 сесії ужгородська міська рада не прийняла рішення щодо продовження терміну оренди земельної ділянки площею 1643 м. кв. по пл. Кирила і Мефодія, 3а, строком на 10 років до 2 серпня 2023 року.

Згідно рішення ТОВ «Феба» мала використати  цю ділянку для обслуговування торгівельно-офісного центру та влаштування багатоповерхової стоянки.

Тим не менше, за словами депутата Щадея, ТОВ «Феба» за попередній період оренди нічого путнього з цією територією не зробило. Більше того,  це товариство виставлене на продаж і продовження строку оренди -,  можливо, було одною з спроб підвищити його капіталізацію при продажу.

Водночас депутати затвердили надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за досить суперечливих обставин.

Так, одне з рішень стосується пр.. Свободи, 22. Андрусь Андріані Федорівні депутати таки дали дозвіл на розробку проекту  земельної ділянки площею 0,0127 га, для реконструкції та обслуговування власного магазину, в той час, як є зареєстрованим колективне-звернення-протест жителів, оскільки під загрозою забудови опиниться зелена зона.

Постраждає також і баскетбольний майданчик  за адресою пр. Свободи, 45. 1000 кв.м. біля стадіону Автомобіліст в Новому районі будуть спроектовані для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. Не зупинив депутатів при прийнятті цього рішення навіть оголошений Президентом України курс на сприяння розвитку баскетболу, адже в 2015 р. Країна зустрічатиме фінал конкурсу Євробаскет.

300 квадратних метрів території парку «Підзамок» надали для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також