Як в УжНУ створюють вироби на 3D-принтері (ФОТО, ВІДЕО)

9
7

Днями в Ужгородському університеті на факультеті інформаційних технологій пройшов студентський конкурс стартапів StartUp Village 2017.

 В рамках цієї події студенти мали можливість спостерігати за роботою 3D-принтера та навчитися створювати моделі для нього самостійно.

– Мій син, Марк, займається робототехнікою. Він втягнув всю нашу сім'ю в цей неймовірний світ. От ми і вирішили купити 3D-принтер, щоб його вироби були схожі на щось звичне, а не просто плати з дротиками. До того ж, я сама в університеті викладаю предмет "Графічне моделювання" і навички роботи з 3D-моделями мені дуже допомогли при роботі з принтером, – розповідає старший викладач факультету інформаційних технологій Мирослава Дробнич.

Проглянувши відео Марка Дробнича, ви навчитесь будувати шестерню (в 3D Max), конвертувати її в формат зрозумілий 3D-принтеру (Cura). А також, ви побачите процес друку створеної моделі на принтері Prusa Original i3.

– Ми досить довго вивчали різні моделі, види і типи принтерів. Бачили їх в роботі на багатьох конференціях. На одній з конференцій в Дубаї (GESS) я мала змогу попрацювати з принтером. Але все впиралось в ціну. В підсумку ми придбали принтер Original Prusa i3 Plus kit, – каже пані Мирослава.

Коментарі

С
соцсеть

учаться платять МДУ та УжнУ А ПАК НИГОННІ СОБІ РОБОТУ НАЙТИ ВЕЛИКІ ШПЕЦІАЛІСТИ ШТОПАНІ . НАЙ ЛІПШЕ КУПЛЯТЬ СОБІ ПАРУ ТРИДЕПРИНТЕРІВ І НАЙ СОЗДАВУТЬ БУДУЩОЙЕ ІНЖЕНЕРИ І ПРОГРАМІСТИ ОД БОГА.

ДС
до соцсеть

...каждий напичатать собі што сам захоче. - після того як закінчить універ по спеціальності інженер- програміст.. (а не купить диплом..)

Р
Ровтер

Для "Навчався в УжНУ" При чому тут порівняння "бази МДУ та УжнУ"? Йдеться про науку. При Радянському Союзі в університетах вивчали справжню ФУНДАМЕНТАЛЬНУ науку, а не піарилися з приводу якихось "виробів на 3D-принтер". Як все подрібнішало! Що смішно, майдануті це вважають прогресом і перемогою.

НВ
Навчався в УжНУ

Може краще про якусь бурсу ,чи про любимийнаш....Люди ви хочете цього чи ні але ,якщо ви це тут читаєте то всерівно до цього прийдете.як би ви цього не хотіли...Якщо ви звичайно не старовіри. А базу яку має УжНУ мукачеву і не снилася союз забеспечив на рівні відповідно вигодувавши собі покоління нормальних професорів ,цей заклад може дати фору багатьом вузам України............

К
Киянин

Ну шо ви про той УжНУ пишите? Пишіть про МДУ! Наш ВУЗ краще!

Р
Ровтер

При Радянському Союзі в університетах вивчали справжню науку, а не піарилися з приводу якихось "виробів на 3D-принтер". Як все подрібнішало! Що смішно, майдануті це вважають прогресом і перемогою.

С
соцсеть

скоро у всіх супермаркетах барва такі принтери будуть і каждий напичатать собі што сам захоче.

Читайте також