Як вчити англійську в умовах карантину? Рішення є!

14
0

Безперечно, знання іноземної мови, зокрема, англійської, - величезний «плюс», оскільки відкриває широчезні можливості не тільки для подорожей, але й вдалого та перспективного працевлаштування.

Проте у кожного може виникнути запитання: «А як опановувати іноземну в нинішній карантинній обстановці?» А ось і рішення - вчити англійську мову онлайн з мовною школою Friends Club, без необхідності покидати власну домівку. Тут достатньо:

  • Володіти реальним бажанням вчити англійську з, так би мовити, серйозними намірами;
  • Мати доступ до мережі Інтернет та відповідний гаджет – хоч ноутбук, хоч планшет, та й смартфон теж згодиться.

А далі просто приступаємо до вивчення іноземної в колі кваліфікованих викладачів та інших студентів з усієї України. Крім того, мовна школа дає змогу вчити англійську за індивідуальною програмою. Тут, як кажуть, вибір за вами.

Friends Club – ідеальний вибір для вивчення англійської

Безумовно, в Україні існує безліч мовних шкіл, у тому числі й таких, що працюють в онлайн-режимі. Проте саме Friends Club володіє низкою вагомих переваг, котрі стануть сильними аргументами на користь обрання саме цього навчального закладу. Ось вони:

  1. Школа має досить високий рейтинг. Незалежний майданчик Enguide оцінює її на 9,6 за десятибальною шкалою;
  2. 10-літній досвід роботи в оффлайні. Упродовж цих років школа допомогла опанувати англійську понад 10 тисячам студентів. Увесь набутий за цей період досвід був грамотно застосований під час організації онлайн-навчань;
  3. Тисячі позитивних відгуків. Мовна школа випустила не одну сотню студентів, котрі високо оцінили її ефективність та професіоналізм, про що охоче діляться як на сайті, так і в соцмережах та численних листах на електронну скриньку;
  4. Професійний викладацький склад. Вчителі школи – це досвідчені фахівці, які мають за плечами багатолітній педагогічний досвід, а декотрі з них навіть є носіями іноземної мови;
  5. Унікальна методика викладання. Це вам не нудні шкільні підручники. Навчання проходить цікаво, пізнавально, заряджає на позитив та є своєрідним двигуном до досягнення намічених цілей;
  6. Сертифікація. Friends Club має сертифікат Cambridge English, а це означає, що школа є офіційним закладом для підготовки до кембриджських іспитів.

Більше того, кожен, хто виявить бажання навчатися саме в цій школі, матиме особистий кабінет, де, зокрема, виконуватиме домашні завдання, відслідковуватиме власні показники опанування іноземної та загалом допомагатиме упродовж усього навчання.

І ще один приємний бонус – спеціальні курси з граматики, які кожен студент отримає абсолютно безкоштовно. Ці відеоматеріали стануть у нагоді та допоможуть примножувати та удосконалювати знання.

Якщо ви поставили перед собою ціль: вивчити англійську незважаючи ні на що, мовна онлайн-школа Friends Club – це унікальна та цілком реальна можливість досягти наміченого. А отже, вперед – до нових звершень та вершин!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також