Як відзначили Новий Рік наші зірки футболу

16
0

Кіпер "Шахтаря" Пятов вітав дружину пошепки, а Девіч скупився в Мілані

Вже в неділю з відпустки вийшов "Шахтар". За ним - "Динамо" і "Металіст". А поки футболісти насолоджувалися нефутболом ми дізналися, як вони зустріли рік Кролика.

"30 грудня в нас удома був святковий ранок, - розповіла нам дружина воротаря" Шахтаря "Андрія Пятова Юля. - Прийшли знайомі з маленькими дітьми. Разом з нашими було семеро дітлахів. Я приготувала сім однакових подарункових комплектів (набори для пускання мильних бульбашок, що світяться "повітряні" палички, цукерки) - щоб нікому не було образливо, і запрошений Дід Мороз, дітям усе це вручив. Малеча була у карнавальних костюмах, це було обов'язкова умова ранку. Наша старша дочка Даша вбралася феєю, молодша Мілана - зайчиком, на честь наступаючого року. Ще ми запросили боді-художника, і вона розмалювала діточок, завершивши їх образи. Так захопилися її роботою, що попросили і кого-небудь з дорослих розмалювати. Вона подивилася на нас і каже Андрієві: "Ну, от ви - у смугастій футболці . Значить, будете піратом ". Намалювала йому якісь черепа і чорні мітки. Весело було. Що стосується самої зустрічі нового року, то адміністрація комплексу під Донецьком, де ми були, організувала банкет у ресторані. Ми з Андрієм поклали дівчат спати, включили" радіоняню "і пішли на захід. Все йшло чудово, але буквально за пару хвилин до 24.00 - ми вже й шампанське розлили, і бенгальські вогні запалили - прокинулася Мілана, і давай кричати. Довелося з келихами в руках бігти в свій котедж. Так і зустріли Новий рік - я заколисував доньку, а поряд чоловік пошепки мене вітає. Хіба таке забудеш? (сміється. - Авт.) Потім Андрій повернувся в ресторан, де нас чекали друзі, а мені вже й перехотілося - залишилася з дітьми. Зате на наступний день добре повеселилися. Гостям влаштували святкові гуляння в російській народному стилі. У альтанках на столах виставили частування - картопелька, оселедець, смакоту. Принесли самовари з чаєм - трав'яним, ромашковим. Варили глінтвейн, смажили млинці, які подавали з домашнім журавлинним варенням - воно особливо сподобалося малечі. Виступав народний ансамбль: жінки в кокошниках, чоловіки - в папахах. Свято вдалося на славу ".

Найдорожчий подарунок воротареві московського "Спартака" Андрій Дикань піднесла дружина Наталія, народивши 21 грудня сина. "Новий рік ми, звичайно ж, святкували у рідному Харкові. А як же? Син-то вже великий, десять днів було, - повідав нам щасливий батько. - Прийшли друзі. Правда, голосно музику не включали, обійшлися без дискотеки". З ім'ям маленького футболіста вже визначилися - Арсеній Андрійович.

Форвард "Металіста" Марко Девіч 2011-й зустрів зі своєю дівчиною Міліцією в Мілані. "У ресторані, - уточнює нападаючий. - Хороша вийшла вечірка. Як і шопінг. Взагалі, мені не подобається добу безперервно проводити в магазині. Але люблю красиво одягатися. У Мілані з куплених речей мені найбільше сподобалося ... як же це буде по-російською ... не куртка, а плащ. Бачите, за час відпустки забув російську мову. А дівчині моєї прикупили взуття. Але перш за все ми подарували один одному себе. Звичайно, як бути в Італії, і не випити вина! Спробували два різновиди, але не скажу , які. Зараз я вже в Сербії, відновлюю тренування. Ясність з моїм клубним майбутнім ще не настала. Переговорів про продовження контракту з "Металістом", який закінчується влітку, поки немає. "Динамо"? Ні з ким звідти я ще не говорив і пропозицій від них не надходило. Але про киян можу сказати тільки найкраще - для України і Європи це великий клуб ".

А ось воротар "Динамо" Максим Коваль Новий рік святкував у рідному Запоріжжі: "Зустрілися зі старими друзями. Будинку гуляли до сьомої ранку, грали в карти - покер, дурника.Татові з мамою подарував годинник. Їм дуже сподобалися. А мамі ще м'яку іграшку і парфуми ". А от сам Макс залишився без подарунків: "Я наперед говорю, щоб мені ніхто нічого не дарував. Головне - увага".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також