Як влаштована цифрова АТС Київстар: розбір технології від експертів оператора

38
0

Технології цифрової передачі інформації дозволяють розширити звичні уявлення про зв'язок і його обробку.

Раніше, щоб організувати невеликий контакт-центр в інтернет-магазині чи офісі, потрібно було купувати дороге комутаційне обладнання, індивідуальні телефони та прокладати кілометри комунікацій. Сьогодні досить одного інтернет-дроту, з допомогою якого можна організувати роботу навіть кількох десятків менеджерів.

Основною технологією, завдяки якій такі можливості стали доступні, є цифрова АТС.На прикладі компанії Київстар та з допомогою фахівців національного оператора, ми розберемося з особливостями роботи даної послуги та її перевагами.

Принципи роботи хмарної АТС


Експерти Київстар пояснили, що цифрова АТС є хмарною технологією, основні обчислювальні та комутаційні операції якої відбуваються на обладнанні провайдера. Клієнту для роботи потрібен лише мобільний телефон, цифровий провідний телефон або встановлений на комп'ютері віртуальний телефон.

Впровадження цифрової АТС дозволяє:

  • об'єднати будь-які корпоративні номери мобільного та стаціонарного зв'язку в єдину мережу;
  • здійснювати масові вихідні дзвінки з одного номера;
  • розподіляти вхідні дзвінки між операторами;
  • переводити дзвінки всередині мережі без роз'єднання;
  • інтегрувати телефонію в CRM-систему компанії.

Використання хмарної АТС дозволить бачити повну статистику дзвінків, записувати потрібні розмови та аналізувати їх для поліпшення якості обслуговування клієнтів. Це дуже важливий інструмент для оперативного управління компанією, що допомагає приймати виважені управлінські рішення та впроваджувати ефективну кадрову політику.

Фінансові переваги переходу на цифрову технологію зв'язку

Перехід на цифрову АТС від Київстар дозволить помітно скоротити витрати на корпоративний зв'язок. Провайдер передбачив можливість привласнювати кожному абоненту всередині мережі короткий номер. Призначення відбувається в зручному веб-інтерфейсі послуги, де його можна закріпити за певним співробітником. Номер залишається навіть при переведенні людини в інший відділ на нову посаду.

На дзвінки за коротким номером всередині корпоративної мережі відсутня тарифікація. Незалежно від місця розташування абонента і типу його зв'язку, зателефонувати та обговорити робочі питання ви зможете абсолютно безкоштовно.

Додатково можна налаштувати:

  • заборону дозвону на заданий список номерів міжміського або міжнародного зв'язку;
  • аудіоконференції до 128 користувачів;
  • безкоштовні голосові повідомлення на веб-порталі;
  • масову розсилку повідомлень всередині команди.

Інтеграція цифрової АТС Київстар та CRM


Використання цифрової АТС дозволить не тільки заощадити на спілкуванні з співробітниками, але й значно поліпшити якість обслуговування в контакт-центрі або офісі. За статистикою сучасний клієнт не хоче чекати на лінії більше 30 секунд. Використання віртуальної АТС дозволяє скоротити час очікування та не пропустити жодного вхідного дзвінка. Для цих цілей є кілька інструментів:

  • готове API для інтеграції з CRM Star Box та Бітрікс24;
  • голосове меню IVR для попередньої сегментації або спрямування клієнтів;
  • авторозподіл викликів між операторами.

Завдяки цифрової АТС усі клієнти будуть задоволені якістю та швидкістю вашого обслуговування. Підвищуйте ефективність бізнесу та заробляйте більше вже сьогодні!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також