Як вулицями Хуста 100 років тому гуляли слони (ФОТОФАКТ)

30
3

Насправді, таке видовище в ті часи не було дивиною, адже в місто часто приїздив з гастролями Празький цирк.

Ставши в 1919 році частиною Чехословаччини, у Підкарпатську Русь спрямовувались величезні ресурси. Старожили у своїх споминах називають міжвоєнний період не інакше як «золота доба». Чехи зводили нові будинки та квартали, лікарні, крамниці, школи, промислові підприємства. У Хусті проклали сучасний водопровід, каналізацію і електромережі, розповідає Історична Правда.

У хустян був час і для розваг – до міста часто приїздив Празький цирк, тому колона слонів, що йшла вулицями міста, не була для місцевих дивиною.

Також рекомендуємо переглянути як заможні австрійці та німці більше 100 років тому лікувались мінеральними водами Закарпаття або як в той же період вулицями Вилоку плавали на човнах.

 

Коментарі

ПР
Підкарпатську Русь ))))))

чомусь мовчат историки . як Волошин А пишов до Шептицького у Лемберк тепер Львив .той намовив, дам стрильцив лиш каламуть воду. молоди студенти. пиддалися на првокацию . Мадяри прийшли и побили довирливу и обмануту Волошином и Шептицьким молоть .а проводники Сичи з.....ся за карпати .Ось настояща правда про Двухдневну Карпатску Украину . З слив померлого уже историка Закарпатця який при житти не наважувався опубликовувати правду про украйинизацию Волошиним Закарпаття

9
951

Тоді слони гуляли а зараз лем єдні сомари....

Х
хрінь

шось ви мутете. дуже много началисьте пропогувати "пудкарпатську русь" чи часом ви не задумали туй такоє як Ахметов на донбасі.

Читайте також