Як вибрати аромапалички?

21
0

Завдяки широкому вибору ароматичних речовин сьогодні кожен зможе порадувати себе унікальними запахами, змінюючи їх залежно від настрою та ситуації.

Аромапалички класифікуються за виглядом та своїм ароматом, допомагають зняти напругу та підготуватися до проведення ритуалів та медитацій. А також наповнюють задоволенням день, очищаючи приміщення та повітря у ньому. Враховуючи особливості складу та застосування ароматичних речовин, можна з найбільшою користю їх застосовувати, налаштовуючись на потрібний лад і створюючи настрій.

Різновиди аромапаличок

Потреба в пахощах нині постійно зростає. Тому виробники пропонують широкий асортимент ароматичних речовин, що мають різні запахи, зовнішній вигляд та вплив на людину. Адже за допомогою якісних пахощів можна істотно підвищити якість життя, насолоджуючись дивовижними ароматами, налаштуватися на певний вид діяльності та повноцінно розслабитися.

Тому вибір ароматичних речовин слід робити свідомо, розуміючи різницю у їх складі, ступеня на організм і специфіку використання. Грамотне застосування пахощів можна назвати запорукою прояву всієї палітри їх якостей та можливостей.

Вугільні аромапалички

Звична всім вугільні палички можна назвати одним із найпоширеніших видів ароматичних речовин широкого спектра застосування. Вони прості у використанні, а при обкурюванні приміщень швидко дають достатньо аромату для наповнення приміщень будь-якої площі.

Використання вугільних різновидів пахощів вимагає застосування спеціальної підставки. У неї встановлюється паличка, що тліє, попіл з якої обсипається в поглиблення в підставці. Тому за допомогою спеціальної підставки можна наповнити квартиру або будинок ароматом та забезпечити безпеку при насолоді улюбленими ароматами.

Ароматична смола

Один з найбільш затребуваних видів пахощів – ароматична смола. Її поміщають також у спеціальну підставку, наповнену гарячим вугіллям. При подальшому нагріванні вугілля смола починає куритись, видаючи аромат без будь-яких сторонніх домішок.

Використання ароматичних смол у спеціальних курильницях нагадує ритуали, які проводять сибірські шамани.

Ароматичні конуси

Зручна продумана форма та максимальне повне одержання запаху – характерні особливості застосування ароматичних конусів. Розташовуватись вони можуть як на підставці, так і на звичайному блюдці або плоскій поверхні.

Після запалювання конус починає тліти, поступово виділяючи солодкий аромат, що надовго зберігається в приміщенні. Повністю натуральний склад і легкість у використанні зробили конуси одними з найбільш часто вживаних при створенні потрібного настрою пахощів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також