Як вибрати бездротову клавіатуру для ПК?

27
0

Сьогодні для зручності роботи з комп'ютером користувачі набувають різних аксесуарів.

Зручність роботи з ПК залежить від клавіатури та миші. Далеко не кожен користувач зручно почувається при використанні дротових пристроїв. У такому разі можна підібрати якісну бездротову клавіатуру. Так вдасться заощадити місце на столі, уникнути сплутування проводів, їх перегинів чи перетирання.

На що звертати увагу під час виборів?

У процесі підбору клавіатури необхідно спиратися на три основні критерії: з якою метою потрібно купити саме бездротову клавіатуру; місце роботи; бажану вартість клавіатури При виборі варто звернути увагу на низку параметрів.


1. Спосіб підключення відіграє важливу роль, оскільки для бездротових моделей це може бути з'єднання через Блютус або адаптер. Від цього залежатиме швидкість відгуку команди. У першому випадку пристрою доведеться вимагати доступ, що займатиме певний час. І нехай це лише секунди, але при тривалій роботі таке відставання буде помітно. З адаптером працювати зручніше. Якщо клавіатура підключається через блютус, то максимальна дальність роботи становитиме 10 м, а через адаптер – 20.


2. Залежно від діяльності користувача, форма та кількість кнопок може бути різною. Працівникам офісу, яким доводиться багато друкувати, підходить ергономічний варіант клавіатури. Геймерам потрібний пристрій, на якому будуть додаткові кнопки, що спрощують процес. Також може знадобитися підсвічування для роботи в нічний час. Якщо передбачається часте перенесення клавіатури, то можна вибрати збірний варіант, а бухгалтерам підійдуть класичні моделі з цифровим блоком.

3. Види кнопок. Кнопки на клавіатурі можуть бути різними. Мембранні використовують у дешевих моделях. Особливо актуальним є варіант для офісів. Клавіатури з силіконовою підкладкою точніші. Вона забезпечує точне влучення за потрібними клавішами. Актуально для журналістів, копірайтерів, блогерів. Силіконові підкладки дозволяють зменшити рівень шуму, проте клавіші можуть часто залипати, через що такі моделі служать менше, ніж звичайні.
Розміри, колір, підсвічування, все це індивідуальні уподобання, які не впливають на зручність роботи. Вибираючи клавіатуру у магазині Артлайн https://artline.ua/uk/ Варто звертати увагу на вартість. На офісні кабінети можна придбати класичну клавіатуру. Так вдасться заощадити. А ось для особистого користування можна підібрати якісніший варіант, виходячи з особливостей діяльності.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також