Як вибрати доменне ім'я

16
0

Перш ніж ваш сайт буде офіційно доступний в Інтернеті, вам необхідно вибрати відповідне доменне ім'я.

Доменне ім'я - це як друга назва вашої компанії, тому потрібно гарненько подумати над ним, перш ніж приймати рішення.

Купити домен в Україні можна на сайті. thehost.ua.

На що слід звернути увагу

  • Простота. Краще доменне ім'я має бути простим в написанні. Довгі фрази можуть бути скрутними для відвідувачів при введенні доменного імені. Пам'ятайте, що неправильно введене доменне ім'я перенаправить користувача на зовсім інший веб-сайт.
  • Ключові слова. Якщо ваша компанія пропонує конкретну послугу або продукт, ви також можете вказати це в доменному імені. Наприклад, якщо ви пропонуєте оренду лімузина, то можете вибрати назву домену Rent.Limousine.ua. Включення певних ключових слів полегшує людям пошук вашого сайту через пошукову систему. Іншими словами, використання ключових слів в доменному імені збільшить відвідуваність вашого сайту.
  • Місцезнаходження. Доменне ім'я також може містити місце розташування. Наприклад, якщо ваша компанія знаходиться в Києві, ви можете використовувати домен Rent.Limousine.Kyiv.ua. Цей варіант ідеально підходить, якщо ваш бізнес місцевого масштабу, і ви хочете, щоб місцеві клієнти легко вас знайшли.
  • Постійне ім'я. Якщо ви плануєте розширити свій бізнес, щоб в майбутньому пропонувати більше супутніх послуг, то слід заздалегідь подумати про правильне доменне ім'я. Наприклад, якщо ваш домен WeddingLimousine.com, то ви будете обмежені тільки послугами з надання весільних лімузинів. Однак якщо ви плануєте пропонувати загальні послуги з оренди лімузинів в майбутньому, то вам доведеться пізніше змінити доменне ім'я. Тому завжди використовуйте загальне ключове слово, яке дозволить вам розвивати бізнес, не змінюючи доменне ім'я. Пам'ятайте, що його зміна може негативно вплинути на ваш загальний рейтинг в пошуку, а також потребуватиме додаткових витрат.
  • Оригінальність. Замість загальної назви, яке може ввести в оману і асоціюватися у користувача з іншими доменами, спробуйте придумати що-небудь оригінальне.
  • Стислість. Коротке доменне ім'я швидше запам'ятовується. Відповідно до проведених досліджень, назви 100 найбільш відвідуваних сайтів у світі складаються максимум з 12 символів. А більшість назв містять 8 символів. Зверніть увагу на такі бренди, як Google, Twitter і т. Д.
  • Генератор імен. Якщо ви не знаєте, як вибрати правильний домен, то можете скористатися послугами генератора доменних імен.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також