Як вибрати якісну валізу?

13
0

Складання багажу — один з найважливіших етапів підготовки до подорожі, незалежно від того, це поїздка на відпочинок чи відрядження. Основна вимога до аксесуара — якість і надійність, бо в дорозі може бути всяке, тому впевненість, що ваші речі доїдуть цілими, важлива. Тож зорієнтуємося, на що передусім звернути увагу при покупці валізи.

А на сайті https://samsonite.ua/ можна підібрати найкращі варіанти від відомих брендів, які виробляють надійні дорожні аксесуари.

Головні характеристики якісної валізи

При виборі аксесуара рекомендується враховувати такі характеристики:

  • матеріали — вибирайте моделі з якісних і міцних матеріалів: нейлон, поліестер, пластик, поліпропілен — вони витримають усі навантаження під час подорожі;
  • розміри й об'єм — важливо, аби ви могли помістити у валізу всі необхідні речі, але треба звернути увагу й на те, щоб всередині не залишалося надто багато вільного місця, тому рекомендується мати дві валізи різного розміру для далеких подорожей з великим багажем та швидких поїздок з мінімумом речей;
  • коліщатка — цей елемент дуже важливий для зручності валізи, тому варто звернути увагу на його якість;
  • ручки — важлива наявність і телескопічної, яка розкладається легко та швидко, і ручки для перенесення;
  • замки — варіанти з можливістю введення коду захищатимуть багаж від зазіхань шахраїв.

Не обов'язково, але бажано вибирати валізу також з огляду на дизайн. Одні віддають перевагу темним і найбільш практичним кольорам, а другим подобаються яскраві аксесуари, які задають потрібний настрій і добре помітні серед інших.

Загальні правила

Не поспішайте при виборі валізи. Заздалегідь почніть вивчати пропозиції, почитайте відгуки користувачів про бренди й окремі моделі. Вибирайте за характеристиками, співвідношенням ціни та якості. Не намагайтеся заощадити на надійності й додаткових функціях, бо дешевий варіант може швидко вас розчарувати, вийти з ладу та вимагати ремонту. Зверніть увагу на моделі, які є лідерами продажів, та переконайтеся, що виробник надає гарантію на придбаний аксесуар.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також