Як вибрати карнизи для штор

28
0

Як створити комфортну обстановку в кімнаті? Для цього потрібно використовувати красиві і практичні елементи інтер'єру. Не останню роль в оформленні кімнати грають штори та гардини.

Щоб їх правильно повісити, потрібно використовувати карнизи. Великий вибір є на сайті компанії mir-karnizov. Саме тут можна знайти різні стилістичні рішення для своєї квартири.

Як вибрати карниз по конструкції

Різноманітність різновидів карнизів багатьох покупців ставить в тупик. Вони губляться у виборі, не знають яку конструкцію краще всього застосувати в тому чи іншому приміщенні. Тому варто розглянути більш докладно асортимент карнизів. Конструкція може впливати на зовнішній вигляд повішених штор.

Різновиди:

  • Трубчасті карнизи. Основа складається з труби, яка може бути дерев'яною, з пластика або металу. На трубу можуть вішатися кільця або петлі, до яких згодом прикріплюються гардини йди штори. Діаметр труби варто вибирати зі своїх особистих переваг або спираючись на параметри ваги штор. Такі карнизи мають простий дизайн, але володіють великою міцністю і надійністю.
  • Карнизи з профілями направляючого виду. У конструкції є кріплення, на які підвішуються штори. Ці моделі мають невелику вагу, можуть кріпитися на стелю.
  • Багетні карнизи. Цей вид продукції має особливий дизайн, яким можна підкреслити певну стилістику, чільну в кімнаті. Це зручний у використанні варіант. Він вішається на стіну і має закінчений декорований вид.
  • Невеликі карнизи. Цей вид продукції може кріпитися безпосередньо на вікно. Є компактні розміри і простий дизайн. На них можна навішувати фіранки, створювати особливий дизайн.

Також є спеціальні кріплення для ролетів та інших різновидів сучасного виконання фіранок для вікна.

Як вибрати карнизи по способи кріплення

Важливо визначитися як буде відбуватися монтаж карнизів. Якщо штори мають велику вагу, виготовлені з важкого матеріалу, тоді варто розглянути спосіб стельового кріплення. Це також допоможе візуально збільшити довжину стелі. Це особливо актуально для низьких стель в квартирах.

Настінні карнизи - це класичний варіант. За допомогою кріплень карниз прикріплюється на вибране місце. Після цього можна навішувати штори та гардини, створюється затишок в кімнаті. важливо правильно підібрати конструкцію і дизайн карниза.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також