Як вибрати хорошу шафу

8
0

Шафи є дуже часто використовуваним предметом меблів, без якого складно обійтися як у домашній обстановці, так і в офісному просторі.

Це важлива частина інтер’єру, яка має бути функціональною, стильною, підкреслювати загальний вигляд кімнати. Правильно підібрана модель не тільки стане місцем зберігання всіх ваших речей, а й вдало доповнить інтер’єр. Бажано, щоб гардероб забезпечував достатньо місця для розміщення одягу, був міцним, довговічним. Шафа — це доволі коштовна покупка на тривалий час, тому варто вибирати її з огляду на ваші потреби, вимоги до зберігання, відповідність загальному дизайну інтер’єру.

Критерії вибору меблів

Є два основних типи шаф — з навісними та розсувними дверима. Кожен варіант має свої особливості, недоліки та переваги. Навісні дверцята надійні та традиційні, але вони потребують додаткового місця. Шафа-купе є більш ефективною в невеликих приміщеннях, але вимагає особливого догляду, може бути дорожчою. Незалежно від обраного типу та конфігурації, купити шафу в Україні можна в інтернет-магазині Famille. На сайті представлений великий асортимент меблів від надійних виробників.

Щоб придбати ідеальну шафу, варто врахувати такі фактори перед покупкою:

  • розмір. Важливо, щоб габарити гардероба не перевищували доступну площу в кімнаті;
  • місце для зберігання. Вибирайте конфігурацію відповідно до типу речей, які ви плануєте розмістити у своїй шафі;
  • матеріал, колір, дизайн виробу. Сьогодні виробники пропонують великий асортимент меблів для зберігання речей на будь-який смак та бюджет. Надайте перевагу шафам із міцних, якісних, екологічних матеріалів. Приміщення виглядатиме більш естетично, якщо кольорове оздоблення та дизайн гардероба відповідатимуть загальному інтер’єру кімнати;
  • ціна. Визначте свій бюджет на купівлю шафи. Вибирайте хороші меблі з оптимальним співвідношенням ціни та якості.

Шафи з потрібними параметрами можна придбати в готовому вигляді або виготовити за індивідуальним замовленням. Останній варіант підходить для нестандартних приміщень.

Як зробити правильний вибір

До пошуку ідеальної шафи для вашої кімнати варто підготуватися, дуже важливо вибирати її уважно, не забуваючи про дрібні деталі. Необхідно проаналізувати свої потреби, вимоги, щоб купити ті меблі, які їм відповідатимуть. Функціональний та стильний гардероб допомагає організувати зберігання речей та прикрашає інтер’єр кімнати.

Якщо ви бажаєте придбати шафу онлайн, інтернет-магазин Famille має широкий асортимент якісної продукції від перевірених виробників. Консультанти компанії допоможуть знайти меблі, які відповідатимуть необхідним параметрам, підійдуть до інтер’єру вашої кімнати.

Источник: сайт famille.com.ua

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також