Як вибрати хороший пюпітр

46
0

Пюпітр музиканти використовують і на репетиціях, і на виступах, це універсальна підставка для нот. Музикант ставить її перед собою, щоб дивитися на ноти під час гри.

Пюпітри мають зручні габарити, спеціально під нотний зошит, а також регульовану висоту.

Цей допоміжний інструмент з'явився багато століть назад, однак користується попитом до сих пір. Підставка під ноти може бути не тільки класичною, а й більш незвичайною. В інтернет-магазині Jam представлений великий вибір пюпітрів для різних музичних напрямків. За етикетом, для різних музичних інструментів і стилів виконання повинен бути використаний різний пюпітр.

Види пюпітрів

У продажу сучасних магазинів наступні види підставок для нотних зошитів:

  • декоративні;
  • складні;
  • цифрові;
  • настільні, використовуються для синтезаторів;
  • ті, що кріплять до самого музичного інструменту. Вони застосовуються під час гри на клавішних.

Стандартні pupitre представляють собою просту конструкцію з підставки для нот і регульованою ніжки. Кут нахилу підставки теж можна регулювати під себе.

Для репетицій зазвичай використовують прості пюпітри, найбільшою популярністю користуються металеві похилі конструкції, вони міцніші. Є варіанти зі стендами з пластика і металу, пластикові легші і коштують дешевше, але металеві більш якісні і надійні. Такі помости для нот роблять з порожнистих сталевих трубок з антикорозійним покриттям.

Для виступів музиканти зазвичай вважають за краще купити декоративні підставки, вони виглядають дуже красиво. Вони використовуються в особливих випадках, в решту часу їх прибирають. Складати їх зазвичай не можна. Але мати такий аксесуар все ж потрібно, якщо ви виступаєте з концертами.

Нове рішення - цифрові пюпітри. Їх ціна набагато вище звичайних, але і функцій у них більше. Такі гаджети дозволяють встановлювати монітор, перегортати ноти за допомогою програми, збільшувати сторінки. Оснащені підсвічуванням. Це нове слово в світі музики, високотехнологічні і дорогі пюпітри ще не придбали високу популярність.

В інтернет-магазині можна придбати безліч видів Jam підставок для партитур високої якості. Є аксесуари на будь-який бюджет. Магазин надає послугу консультації та доставки по містах України. Звертайтеся до консультантів, щоб отримати допомогу у виборі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також