Як вибрати хостінговую компанію

12
0

Створення власного сайту може знадобитися з різних причин. Але найчастіше - це діяльність, пов'язана з бізнесом, успішність якого багато в чому залежить від злагодженої і якісної роботи всіх його складових.

Дані вимоги справедливі і для функціонування Вашого сайту. Тому хостинг, на якому буде розташований портал, грає найважливішу роль в розвитку Вашого бізнесу в Інтернет-сегменті. Отже, до вибору компанії, що надає подібні послуги, варто поставитися з максимальною відповідальністю. Адже часті зміни хостингу можуть стати проблемою для Вашого бізнесу, а також для цільової аудиторії сайту.

Яким вимогам повинна відповідати хороша хостінг компанії

Перше, на що варто звернути увагу, це можливість компанії забезпечити безвідмовний доступ до Інтернету в будь-який час доби. Для цього хостинг-провайдери повинні бути обладнані відповідною технікою новітніх зразків. Також слід зазначити, що однією з найважливіших відмінностей сумлінних хостингових компаній є якісно організована технічна підтримка користувачів. Робота цієї служби зобов'язана бути чесною, а проблеми клієнтів повинні вирішуватися в обговорені терміни. Тому не варто обмежувати перевірити якість роботи техпідтримки обраної Вами компанії. Ще одним важливим критерієм є вартість надання послуг. Варто розуміти, що сплачені за послуги гроші - це ціна безпеки Ваших даних. Тобто, не потрібно шукати дешевий хостинг, де ніхто нічого не гарантує. Надійна компанія забезпечує безпеку даних, часте резервне їх копіювання та захист від вірусів.

Довіртеся досвіду і репутації

На ринку хостингових послуг існує безліч компаній. Однак лише деякі з них мають достатній досвід і репутацію, щоб вважатися лідерами галузі. В Україні подібними характеристиками володіє хостинг-провайдер «TheHost». За 13 років діяльності в сфері хостингових послуг компанія домоглася визнання як серед клієнтів, так і серед конкурентів. Адже вона одна з небагатьох, хто гарантує час роботи онлайн на рівні 99 відсотків. Компанія працює на власному високотехнологічному обладнанні, розташованому в своєму дата-центрі закритого типу, що гарантує високий рівень забезпечення безпеки даних і якості послуг, що надаються.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також