Як вибрати компанію з виготовлення пам'ятників на могили?

7
0

Після смерті близької людини на плечі родичів лягає відповідальність за те, щоб пам'ять про померлого збереглася як можна довше.

Для цього більшість сімей встановлюють пам'ятники. Свої послуги з виготовлення надгробків пропонують багато компаній, але як вибрати з них виробника, який зможе гарантувати високу якість і довговічність стели? Для цього потрібно дотримуватися певних правил.

Поради щодо вибору виробника надгробків

Пошук майстерні з виробництва стел варто почати з вивчення портфоліо кількох обраних компаній. При цьому важливо звернути увагу на використовувані матеріали, якість і точність обробки. Це дасть уявлення про досвід, яким володіють місцеві фахівці. В ідеалі компанія, яка виготовляє пам'ятники на могилу, повинна мати у своєму розпорядженні усе необхідне обладнання, яке дозволить реалізувати будь-які ідеї клієнтів.

Бажаючим замовити пам'ятники на могилу слід звернути увагу і на інші чинники:

  • асортимент готових надгробків - покупці повинні мати можливість вибрати один з декількох варіантів стел;
  • індивідуальний підхід - далеко не всі родичі хочуть бачити звичайні пам'ятники на могилу. У деяких випадках сім'ї замовляють розробку авторських проєктів. У перевіреній компанії повинні працювати досвідчені дизайнери, готові виконати навіть найскладніше замовлення;
  • вибір аксесуарів - покупці більше довіряють компаніям, готовим запропонувати не тільки пам'ятники на могилу, а й додаткову атрибутику: вази, огорожі, лавки і столи;
  • наявність власного складу - надгробки повинні зберігатися в спеціальних приміщеннях. Якщо стели розташовуються на вулиці, то їх може пошкодити дощ, вітер та інші погодні явища, особливо, якщо пам'ятники зроблені з мармуру;
  • можливість замовлення повного спектра роботи - краще вибирати майстерню, яка пропонує не тільки виготовлення стел, але і їх доставку на місце поховання, а також монтаж. Також важливо, щоб компанія могла забезпечити зберігання надгробків на час, поки вони не будуть встановлені;
  • здатність вирішити будь-які проблеми - часто родичі покійного стикаються з непередбаченими обставинами. На місці поховання може виявитися складний грунт, або сама ділянка під могилу занадто маленька. Експерти майстерні повинні вміти вирішувати всі ці проблеми і знаходити вихід з будь-якої ситуації.

Звичайно ж, пам'ятники на могилу краще замовити в тій майстерні, яка надає гарантію на свої надгробки. Це стане запорукою високої якості і довговічності стел.


Пам'ятники на могилу від компанії «ArgestStone»

Практично в кожному місті України є своя перевірена майстерня, в якій замовляють пам'ятники на могилу більшість жителів. У Харкові це компанія «ArgestStone» - лідер з виробництва оригінальних надгробків, що пропонує виготовлення та доставку стел не тільки по Харкову, а й по області.

Клієнти майстерні можуть розраховувати на ряд переваг:

  • великий вибір одинарних і подвійних пам'ятників, меморіальних комплексів, оригінальних авторських проєктів;
  • різноманітність додаткової атрибутики: ваз, столів, лавок, огорож;
  • безкоштовну доставку при замовленні монтажу надгробків;
  • безкоштовне зберігання на складі майстерні;
  • 10 років гарантії на всі пам'ятники.

Компанія «ArgestStone» - це повний цикл виробництва, від поставки каменю в майстерню до високоякісного оформлення готового надгробку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також