Як вибрати конструктор LEGO для дитини?

29
0

Конструктори LEGO - це відмінний подарунок для кожної дитини.

Серед колекцій LEGO https://uskidka.com/konstruktory/proizvoditel:lego завжди можна підібрати конструктор для різної вікової категорії та статі дитини, а також на всілякі тематики. А спільно проведені вечори батьків і дітей за складанням конструктора доставлять масу позитивних емоцій.

Асортимент продукції LEGO настільки великий, що віддати перевагу тому чи іншому конструктору не складе особливих труднощів. Батьки разом з дитиною зручно влаштувавшись перед монітором комп'ютера зможуть підібрати і замовити вподобану модель конструктора.

Категорії конструктора LEGO

Виробник LEGO, сам розділив конструктори по групах, відповідно до віку:

  • 1-2 роки: для самих маленьких дітей набори складаються з найбільш великих фрагментів кубиків і фігурок. Нескладні при з'єднанні і дуже яскраві, максимально залучають малюків. В набори входять чоловічки з мультфільмів, тварини, машинки;
  • 3-5 років: в цій категорії, LEGO додав техніку, будівлі і героїв коміксів і фільмів;
  • 6-8 років: кількість деталей збільшується, але їх розміри поступово зменшуються. Набори присвячені боям, подорожам і гонитва різних персонажів;
  • 9-11 років: велика кількість деталей, а також присутня складність в їх складанні. Набори складені таким чином, щоб у дітей розвивалося уяву і винахідливість;
  • 12 років і старше: деталей така величезна кількість, що діти здатні вибудовувати цілі города. В деталях є рухомі елементи здатні створювати звукові і світлові дійства.

LEGO для хлопчиків і дівчаток

LEGO випускає набори які здатні зацікавити і хлопчиків і дівчаток. Хлопчаки будуть раді наборам з яких можна зібрати різну техніку, роботів, супергероїв.

  1. City (транспорт в місті).
  2. Star Wars (Зоряні Війни).
  3. Marvel Super Heroes (Супергерої Марвел).
  4. Technic (різна техніка - автобуси, потяги, машини).
  5. Overwatch (солдатики).
  6. Speed Champions (машинки для гонок).
  7. Jurassic World (всі моделі динозаврів існували на землі).

Дівчата будуть у захваті від казкових принцес, тварин і персонажів з улюблених мультфільмів.

  1. Unikitty (котики).
  2. Disney і Disney Princess (пригоди принцес і різних героїв мультиплікаційних фільмів).
  3. Elves (ельфи).
  4. Architecture, Ideas

Які нові лінійки LEGO?

Виробник LEGO часто радує своїх покупців новими лінійками конструкторів. Новинки порадують як малюків, так і дівчаток і хлопчиків постарше.

LEGO:

  • Technic Porsche 911 RSR;
  • Duplo «Мої перші машинки»;
  • Architecture «Париж»;

Датська компанія LEGO виробляє багато років конструктори не схожі на одні інші не за якістю не по зацікавленості серед дітей і дорослих. Відмінними рисами є:

  • запатентовані з'єднання дозволяють комбінувати між собою деталі з різних серій;
  • конструкції виходять стійкі;
  • кольору деталей конструкторів приємні для очей;
  • для виробництва використовуються безпечні матеріали;
  • відмінний тренажер для дрібної моторики рук.

Конструктори LEGO, давно завоювали світову популярність серед дорослих і дітей, забезпечать веселе дозвілля всім членам сім'ї, і не тільки. Вони сприяють розвитку логічного мислення, творчих здібностей і фантазій, як у маленьких дітей так і у підлітків.

А мама малюка, який будує самостійно свою першу башту з конструктора LEGO, зможе спокійно перевести дух і випити чашку чаю.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також