Як вибрати надувний басейн?

12
0

Асортименти надувних басейнів для дітей дає можливість вибрати відповідну модель під запити кожної сім'ї. Великі й маленькі, глибокі й дрібні, яскраві й нейтральні — серед цього достатку варіацій неодмінно чекає той самий.

Але як визначити, що саме ця модель надувного басейну потрібна? Є кілька параметрів, на які необхідно звертати увагу на етапі вибору.

Правила успішного вибору

Мало хто знає, що саме вибір визначає те, наскільки довго і приємно ви будете використовувати придбаний товар. Щоб басейни для дітей з гарантією від виробника виправдали очікування, візьміть до уваги такі критерії:

  1. Розмір. Чим менше дитина — тим водойма має бути меншою. Якщо помилитися з вибором — купатися без батьківського нагляду буде неможливо, як і сам малюк під час експлуатації відчує низку незручностей.
  2. Якість. Такі водоймища встановлюються у дворі і можуть бути піддані впливу гострих предметів. Якщо полотно зроблено з бюджетних матеріалів, то при першому контакті воно може пробитися.
  3. Конструкція. Для найменших краще вибирати м'які моделі, днище та стінки якого надувні. У разі падіння дитина не відчує болю і нічого собі не зашкодить.
  4. Дизайн. Щоб залучити дитину до купання та водних ігор, вибирайте яскраві та помітні моделі. У цьому віці нейтральна класика мало цікава, тоді як рибки, герої мультфільму, тварини — пік інтересів.

Ці фактори допоможуть визначити, який з басейнів краще придбати саме у вашому випадку. Як результат, ви не купите товар, який у використанні не підходить, виявився надто маленьким або навпаки не сумісним із віком малюка.

Для дітей чи краще вже дорослий?

Дитячий басейн підходить для найменших дітей дошкільного віку. Якщо у вашій сім'ї дитина відмінно плаває і має гарний ступінь відповідальності — можна купувати повноцінне штучне водоймище для всієї родини. Він відкриває більше можливостей:

  • можуть купатися дорослі;
  • можна повноцінно плавати, а в деяких варіантах і пірнати;
  • є можливість монтажу обслуговуючих систем - не доведеться щоразу міняти воду та чистити басейн;
  • спектр застосування суттєво більший.

Басейн для всієї родини — перспективне придбання, яке не втрачає своєї актуальності разом із дорослішанням малюка. Але якщо ваше чадо тільки починає пізнавати світ плавання та дозвілля у воді – краще обмежитися дитячою моделлю. Її актуальність триватиме кілька сезонів, але при всьому наборі позитивних якостей – гарний та безпечний старт.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також