Як вибрати тарілку для мікрохвильової печі

39
0

Одна з деталей в СВЧ, яка часто піддається механічним впливам - тарілка зі скла. Вона не піддається ремонту і відновленню. Тарілку необхідно купувати нову, оскільки за вартістю вона не настільки дорога, щоб її ремонтувати.

Якщо для конкретної моделі проблематично знайти тарілку, то, необхідно підібрати максимально наближену до тієї, яка зіпсувалася. Є домашні майстри, які марно намагалися виправити шкоду - це ні до чого не приводило в підсумку, адже тарілка все одно розвалювалася. За посиланням patok.com.ua/catalog/tarelki/ ви зможете знайти різні варіанти тарілок для мікрохвильовки.

Як правильно вибрати тарілку для мікрохвильовки?

Щоб майбутнє придбання ідеально підійшло під мікрохвильовку, необхідно зробити наступне:

  • виміряти діаметр тарілки;
  • уточнити тип кріплення під куплер.

Куплер є деталлю на який встановлюється центральна частина тарілки. Вона потрібна для для того, щоб тарілка могла триматися і оберталася на спеціальних роликах. Багато сучасні бренди виробляють майже однакові куплери для будь-яких моделей.

У будь-якому випадку, якщо конкретну тарілку ви не зможете знайти, тоді можна спробувати підібрати іншу. Головне вибрати відповідну по діаметру. Це може бути ідентичний діаметру попередньої тарілки або трохи менше. Важливо, щоб круглий піддон увійшов всередину СВЧ печі.

Як вибрати кріплення під куплер?

Якщо буде необхідність купити тарілку, але в наявність не буде конкретного бренду, то вибирайте варіант по сумісності. Як це зробити? Потрібно зняти куплер і піти з ним в магазин побутової техніки або інші точки продажів. Там можна підібрати необхідний виріб, яке увійде в куплер. Для покупки вироби в інтернет-магазині, потрібно виміряти діаметр тарілки і канавки для роллера, а також розміри кріплення.

Всі ці параметри можуть вам допомогти у виборі тарілки, тому орієнтуйтеся по ним. В ідеальному варіанті зверніться до консультантів по медичну допомогу і вони самі вам порекомендують найбільш наближене виріб за параметрами, яке у вас пошкодилося. можна підбирати по моделі і бренду мікрохвильовки. Тут також на допомогу прийдуть консультанти, які підберуть вам підходящу деталь.

Зараз можна придбати практично будь-який елемент, який вимагає заміни. Все, що не можна відремонтувати або склеїти є в магазину або на сайтах в інтернеті.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також