Як вибирати ювелірні прикраси

8
0

Вироби з дорогоцінних металів приваблюють багатьох. Вони гармонійно доповнюють створений образ.

Купівля подібного прикраси - важлива подія, тому слід приділити особливу увагу вибору. З розвитком сучасних технологій купити ювелірні прикраси можливо і в інтернеті, на сайті магазину.

Рекомендації від експертів

Щоб вдало підібрати прикрасу з дорогоцінних металів та каміння, важливо прислухатися до наступних порад та звернути увагу на:

  • Місце придбання

Правильно купувати ювелірні вироби у фірмових магазинах. На ринку або інших торгових точках можливі неприємні результати у вигляді підробок або завищеної ціни. Інтернет дає можливість швидше та в комфортних умовах вибрати гарну прикрасу. Однак також слід звертати увагу на фірму, доступну документацію, відгуки покупців.

  • Примірку

Зрозуміло, що приміряти виріб можна лише в магазині, хоч із кур'єром теж можна. Адже важливо, щоб кільце довелося вчасно, а ланцюжок чи сережки створювали очікуваний ефект.

  • Додаткову інформацію

Усі вироби із золота, срібла чи інших цінних матеріалів супроводжуються відповідною інформацією на бирках. Зазвичай вказується проба, оцінка дорогоцінного каміння, виробник і т.п. Щоб уникнути шахрайства, бажано добре вивчити такі відомості. Якщо можна сказати, то ярлик є своєрідним паспортом виробу.

  • Декор

Іноді ювелірні прикраси створюються не лише з металу. Щоб знизити кінцеву вартість, наприклад, кільця або кольє і зробити їх доступнішими для покупця, додають різні вставки, вони можуть бути з дорогоцінного каміння або декоративного скла. Про це інформація теж указується на бирці.

  • Зовнішній вигляд

Прикраси власними силами особливого значення немає, а то й поєднуються з певним чином. Тому важливо підбирати під одяг та стиль. Відповідно потрібно продумати, якої форми, кольору, виконання потрібні ювелірні вироби.

  • Ярлики

Дуже важливий елемент при покупці коштовностей. На бирці розміщується вся основна інформація. Вона має бути із щільного матеріалу, з чіткими написами. Там вказані розміри, проба, вид декору, бренд, назва виробу, артикул та багато іншого. Тому ігнорувати цей предмет не рекомендується, якщо є бажання придбати справжню прикрасу.

Серйозний підхід до покупки позбавляють багатьох небажаних наслідків. Якщо немає можливості наочно переконатися в якості виробу відразу, то можна подивитися після доставки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також