Як виглядала річка Латориця 100 років тому (ФОТО)

18
12

Тоді вона була повноводнішою.

Окрім величних будівель, бруківки та цікавих пам'ятників, Мукачево не можна уявити без річки, що ділить його навпіл. На правому березі Латориці розташувався найбільший мікрорайон міста - Росвигово, а на лівому всі інші мікрорайони.

З унікальних архівних фото, які знаходяться у вільному доступі в мережі Інтернет, видно, що близько 100 років тому річка в межах Мукачева була більш повноводною. Люди навіть плавали на невеликих човниках.

Нагадаємо, що невдовзі через Латорицю прокладуть пішохідний міст.

Коментарі

Д0
до 05.09.2020 00:00

Гецко, прокинься, шизіку - ти обісцявся!

Ц
Центровський

До 45-го туй боло Великоє Княжество Контрабабве і правив там Тріумвірат русунів Шоні, Моні і Центровськоні, а на гербове нашому бола фляшка коньяка Тиса три звізди і фийса бо товди ми ліс рубали утричі булше чем зараз.

ЙМ
Йозеф Менгеле

Жовто -синьо-Підеrський-Спалити і насрати на пепіл! Ниякої Цигано України не боло туй нигде і не буде! А се временно циганів сша піддержують! Скоро Путін їх у Гулаги Відправить! Чекаєме уже!

Ц
Центровський

До 22:56 не знаву шо там iснувало, не iснувало, но як мiнiмум народ туй нигде себе ниякими хохло-украiнцями не считав, i до 45-го, до коммуняцькоi окупацii i слова не знав такого "украiна".

Д2
до 21:57

Ніяких под, над-, взад- карпатських русинів ніколи не існували, все це - вигадки місцевих шизіків типа Гецка чи Сидора.

Б
Бандера

Тоді ще гукани не різали ліс зате і вона була повноводніщою.

М
Мукачево

Ріка Латориця не розділяла місто навпіл. Було місто MUKACEVO і село Оросвийг. А ще 100 років тому наш край був не Україною і не Карпатською Україною , і не Закарпатською областю .... ПОДКАРПАТСЬКА РУСЬ ! А ми - РУСИНИ !

B
Bo

Барани!

ІП
Іван Пальо

Бендери випили усю воду..

ДВ
До Вооо і Доокии

Козле ти вже з своїми коментарами достав!!! Ти ж розумієш шо ти урод і в тебе мало вніманіє та звернися до родичів та вони хоть най мало з тобою пообщаються!! Бо Ч так поняв шо нікому!!

В
Во

Ви просто всі никайте по якому мову написано!

Д
доки

ЦИКАВО ТОДИ БУЛО РОСВИГОВО АЙ МОЛОДЕЦ

Читайте також