Як виглядало Берегово з "айрозйомки" у 1920-році (ФОТОФАКТ)

16
12

Центральна площа зберегла свої історичні будівлі і дотепер.

На фотографії чудово видно і теперішній інститут, будівлю Медичного коледжу, арочний міст тощо. Не вистачає парку Героїв, який з'явився на своїй території у післявоєнні роки. До того часу там діяв базар.

Також на "світлині зверху" можна побачити, що центральна площа не була пішохідною, а от зараз вона повністю закрита від транспорту.

Нагадаємо, що колись у Берегові практикували лівосторонній транспортний рух.

Коментарі

Р
Русин

Яка різниця 20-22 млн чи трохи менше чи більше ? Пушкін інформує правильно по суті - населення зменшилося на половину . Молодь масово виїжджає за кордон , подалі від України . А т"танці" , які роблять ЗМІ навколо декількох , хто хоче повернутися назад , заслуговують на "гамішну" посмішку ... Немає кому керувати країною ! Країна доживає ..... сумно (((

Д1
до 15:49

Звідки інфа про 20-22 млн "угробленого" населення? Сам порахував? Чи педофіл-лудоман Толік Петушарій разом з немитою жиробасіною Монтян і проституткою Шиловою за тебе "порахували"?

П
пушкін

до нижнього . все ясно. по суті відповісти нічого. це і теба було довести.

СЗ
Студеный Звір

До нижнього: давай по суті - Дирявіо, де ти угробив 68 пунктів свого IQ і став ватним дебілом, який ретранслює те, що п..здять жируха Чмoнтян, пeдoфіл Петушарій і інші дегенерати?

ПО
Пушкін Олександр

До нижнього: давай по суті - де Україна угробила 20-22 млн. населення за 29 років?

СЗ
Студеный Звір

IQ ватного дурника Пушкіна Олександра (він же Ромаріо) порівняно з 1991 роком впало на 68 пунктів, і зараз дорівнює 11. Зловживання паленкою і первітином до добра не доводить.

СЗ
Студеный Звур

До Олександр Пушкін : вшитко по ділу . Економіка лем зачинала рости , и йшла гурі . Но двом усатым , йсе ся ни любило . И зачали они Другу Світову войну . Котра навхтема вшитко подрымбала .

ПО
Пушкін Олександр

В 1920 році вже діяв Версальський мир, а 2. СВ почалася у 1939. 1920-1939 - це роки розвою русинського краю - населення зростало. 1991-2020 - по Україні в цілому та Русинському краю зокрема - обвал чисельності населення. Населення України наприклад обвалилося в порівнянні із 1991 роком мінімум на 20 млн. Втрати всього СССР в 2.СВ - 27 млн.

ІП
Іван Пальо

А Пушкіна тти єнного!!!! Як можна порівнювати рівень життя тепер і 100 років тому? Ні медицини, ні роботи, ні інфраструктури ні освіти ні науки не було. Плюс війни.

ПО
Пушкін Олександр

1920-1939 рр. - найкращі роки в історії Русинського краю та русинського народу. 1991-2020 рр. - трагедія Русинського краю та русинського народу.

V
Volodymyr

Повсюди мені цигани мерещаться, після того як у в'язниці мене полюбили . Але іноді сумую за ними і зустрічаюсь для кохання з ними у Львові. Вазелін замовив на рік вперед. Слава Бандері

V
Volodymyr

Фуй циганськой місто

Читайте також