Як виглядатиме біометричний паспорт: перші фото нового документа

8
4

На поліграфічному комбінаті «Україна» запевняють, що готові друкувати біометричні паспорти у будь-який момент. Попередня його вартість - 15 євро у гривневому еквіваленті.

- Захист біометричного паспорта виконано на найвищому рівні. До цього питання на підприємстві підійшли ретельно, почавши з вибору паперу. Він був спеціально розроблений фабрикою банкнотного паперу НБУ. Папір для біометричних паспортів - з жовто-блакитними волокнами з фіксованим водяним знаком. Водяний знак був розроблений згідно з усіма міжнародними вимогами і виконаний у вигляді «Золотих воріт», - розповів директор підприємтсва Максим Степанов.

На сторінках документу відображені всі етапи історичного розвитку України, починаючи з трипільської культури і закінчуючи сьогоденням.

Мукачево.Net за матеріалами Громадського ТБ, фото Юрія Нагорного

Коментарі

P
profy

Антон, ти тупий? Вадь упив? Читати знаєш? 15 Є у гривневому еквіваленті. Знаєш, шо такоє еквівалент? Школота неграмОтна!

С
Скептик

Це один з етапів на шляху повної чіпізації людей планети глобалістами-сатаністами. Пам"ятаєте Апокаліпсіс Івана Богослова в частині, що стосується числа "666"?

А
Антон

Якого Х паспорт, який виготовляється в Україні, на українському підприємстві має продаватися за валюту!???

Л
ладен

абсолютно той самий, що був - на вигляд!

Читайте також