Як виявилося, Азаров пожартував з приводу прем'єрства (ОНОВЛЕНО)

7
1

У Партії регіонів ще не визначена можлива кандидатура прем'єра, яка буде висуватися в разі перемоги Віктора Януковича на виборах президента.

Саме це мав на увазі Микола Азаров на прес-конференції в Дніпропетровську, заявив прес-секретар Азарова Віталій Лук'яненко.

"Це не відповідає дійсності. Азаров жартома запитав у журналістів: "Як ви вважаєте, я впораюся на посаді прем'єра?". Журналісти відповіли, що впорається. Азаров відповів: "Ну, тоді будемо вважати, що ви мене висунули на цю посаду" , - сказав він.

"Насправді потрібно орієнтуватися на заяву Азарова, що це питання буде розглядатися на засіданні фракції. Поки воно не розглядалося", - додав Лук'яненко.

Крім того, на офіційному сайті Партії регіонів розміщено заяву Азарова про те, що "у Партії регіонів є, як мінімум, п'ять кандидатів, гідних і здатних бути прем'єр-міністром, а також достатня кількість людей, щоб сформувати кілька професійних, ефективних складів уряду" .

Водночас Азаров підкреслив, що питання щодо кандидатури прем'єра фракція ще не розглядала.

На його думку, у результаті кандидатуру прем'єра повинен визначати після перемоги на виборах Янукович - як новообраний президент.

Як відомо, раніше повідомлялося, що Азаров на прес-конференції в Дніпропетровську заявив про те, що він претендує на посаду прем'єра.

"Вже формується команда, у якої є прем'єр-міністр, перший віце-прем'єр і віце-прем'єри за напрямками. Головне, що це антикризові фахівці, здатні працювати в сьогоднішніх складних умовах", - сказав він.

Коментарі

К
Кусi

Тигiпко один раз вже втiк тишком-нишком вiд ПР. В першому турi вiн був СУПРОТИВНИКОМ Януковича i Янукович дiстав найбiльше голосiв дякуючи не йому, а Азарову, котрий очолював виборчий штаб. Та i по профессiоналiзму молдаванин-комсомолець слабший за досвiченого Азарова. Тигiпко, Тимошенко - "дiти" злочинця Павла Лазаренка i тому вони можуть "спаруватися".

Читайте також