Як використовувати очищувальні властивості свічки?

863 2

Запалена свічка має дуже велику силу. Вона здатна очистити простір від негативної енергетики, від деструктивних програм, таких як псування та зглаз.

Порівняно з іншими обрядами очищення, свічкою користуватися набагато простіше. Не потрібно жодних спеціальних знань чи навичок. Достатньо придбати декоративні свічки в магазині https://eleven-eleven.com.ua/svechi/ та запам'ятати порядок дій для проведення ритуалу.

Коли потрібно очищати будинок?

У кожному будинку неминуче накопичується негативна енергетика. Частину її генерують люди, що проживають у будинку, а частина – приходить ззовні. Щоб у житлі не накопичувалося занадто багато негативу, слід регулярно проводити ритуал, що очищає.

Зрозуміти, що будинку терміново потрібне енергетичне чищення, можна за такими ознаками:

  • Між домочадцями найчастіше виникають сварки. При цьому в більшості випадків причина для сварки дрібниця, а сама сварка не приносить вирішення проблеми.
  • Люди починають частіше хворіти. Йдеться не лише про серйозні захворювання, а й про хворобливі стани, коли головний біль та занепад сил стають єдиними симптомами.
  • У будинку заводяться таргани та мурахи. Цих комах приваблює негативна енергія. Чим її більше, ніж частіше можна побачити у будинку цих шкідників.
  • З'являються сторонні звуки. Кожен будинок видає власні звуки, які зазвичай добре знайомі власникам. Але якщо до звичних поскрипувань і шарудінням приєднуються нові звуки, причина може бути в негативній енергетиці, що накопичилася.

Очищати будинок також потрібно після відвідування недоброзичливців та негативно налаштованих людей. Такі гості завжди залишають після себе негативний слід, який позначається на самопочутті мешканців будинку.

Як правильно проводити обряд очищення?

Для цього потрібна одна воскова свічка. Щоб посилити її властивості, що очищають, можна додатково змочити свічку декількома краплями ефірної олії. Потрібно вибирати масло з рослин, які також мають очищаючі властивості: жасмин, шавлія, троянда, ладан, лимон, гвоздика. Якщо ефірної олії немає під рукою, цей крок можна пропустити.

Очищення потрібно проводити у такий спосіб:

  1. Візьміть свічку в руки та вийдіть за поріг.
  2. Засвітіть її на вулиці і вже із запаленою свічкою знову заходьте до будинку.
  3. Переступивши поріг, окресліть свічкою коло (за годинниковою стрілкою) у дверях.
  4. Після цього повільно обійдіть кожну кімнату будинку. Рухатися потрібно за годинниковою стрілкою.
  5. У кожного вікна та в кутах також слід креслити свічкою коло.
  6. Коли ви знову повернетесь до вхідних дверей, переступіть поріг зі свічкою. Так ви замкнете коло.

Після очищення свічку можна гасити. Поставте її в одній із кімнат ще на 10-15 хвилин. Це допоможе спалити весь негатив, що накопичився в будинку, без залишку.

Коментарі

Д
Дара

Як можна зберегти подальші стосунки

Д
Дара

У будинку не складається сімейний стан

Читайте також