Як закарпатські ЗМІ поширюють фейк про одного з деканів УжНУ (ДОКУМЕНТИ)

24
15

У ряді місцевих інтернет-видань останнім часом з’явився ряд матеріалів щодо декана факультету здоров'я людини УжНУ Олени Дуло. Втім, офіційні документи показують дещо іншу картину подій.

Зокрема, ЗМІ пишуть про підроблені підписи під зверненням 30 студентів на підтримку декана, яке було подано до суду 13 липня. Про підробку свого підпису заявила Марина Тяско, але у згаданому документі її прізвища і підпису немає взагалі (це видно у сканах документів). Заявниця не була на той момент студенткою. Після цього "інформаційного скандалу" вже 120 студентів факультету засвідчили підтримку свого декана (це теж видно на сканах документів).

Також поширювалася інформація про те, що викладачі факультету спростували звернення на підтримку декана Олени Дуло. Однак, виявилось, що підписи проти декана поставили викладачі іншого підрозділу, які не є членами трудового колективу факультету.

У інтернеті також з’явилось повідомлення про те, що декан Олена Дуло "тиснула" на деяких викладачів на засіданні трудового колективу факультету 31 серпня. Однак, у зверненні до суду викладачі факультету це спростували (скани документів наводяться нижче). Відтак, стає не зрозумілим, чому так настирливо деякими ЗМІ поширюється дезінформація щодо очільниці факультету здоров’я людини. 

Коментарі

ПР
Павло Роглан

«Хто з вас без гріха,нехай перший кидає у неї камінь!»

ПР
Павло Роглан

Пане,антидуло!!!! Ти сам ламаєш долю Дуло О. А, її рідних,та людей,які її підтримують,знаючи.що вона ніякої шкоди нікому не заподіяла,на відміну від тебе! ЗАДУМАЙСЯ!!! НЕ БЕРИ ГРІХ НА СВОЮ ДУШУ!!!

С
студент

Організатор -ТОВТ ВАЛЕРІЙ АДАЛЬБЕРТОВИЧ,а МАРІОНДА ІВАН ІВАНОВИЧ разом із ГРЕГОРОМ ВІТАЛІЄМ-виконавці. Хочете зайняти цю посаду? На крісло офісне не поміститеся. ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!!

Б
Брама

Організатору -антидуловцю. Хто дуже багато доводить, не доводить нічого.

М
Микола

а причому тут фейк? я читав, зпівставляв, викладачі написали те що є, про тиск, це звернення тут не спростовує того, тим паче що перша підписант хабарниця Бондарчук, що передавала кошти. Тому очевидно, що ця стаття замовна.

ВП
Василь П.

Ця клята Дуло вимагала і в мене гроші через своїх викладачів-посібників і в моїх друзів-однокурсників! таку з ганьбою треба вигнати!

ПР
Павло Роглан

Покайтеся, люди,бо горе нам буде як Бог нас судити прийде.

А
Антидуло

Павло Роглан, порекомендуйте це Дуло!! Вона не однієї людини долю поламала, й продовжує це робити!

ПР
Павло Роглан

Звернення до антидуловця. Будь проще к людям. Хочешь быть мудрей - Не делай больно мудростью своей. Добре подумай!!!!!!!!!!!!

М
мукачево

Для чого вплутувати у такі речі студентів, адже вони залежні від примх любого викладача, тим більше декана. Якщо є корупційна складова- звільняти відразу! Свято место пусто не бывает!

Р
Руснак

Правду Васю пишеш. А што с того? Шось пуміняться?

В
Василь

Щасливі випускники Рагуль-вузу,в який перетворили його селюки,окупувавшiе вище зазначене,колись досить пристойний навчальний заклад,після закінчення цієї богадільні,влаштовуються на роботу в різні-всякі "епіцентри",продавцями на базари,їдуть на заробітки: зв'язка ВУЗ-виробництво ,ВУЗ-обслуговуюча організація розірвана іншими селюками - членами ОЗУ"Рагулі у владі" - родичами окупувавшiх всі кормние місця в УжНУ. А відсутня зв'язка з тієї простої причини,що рагулі-терористи розграбували,з метою особистого збагачення,всі стратегічні підприємства Краю,що спричинило за собою зупинку програм розвитку області,масовий виморок унікальних спеців і люте безробіття. Але ОЗУ "Рагулі у владі" похрену: ці бандити продовжують грабувати народ,використовуючи службове становище в особистих,злочинно-корисливих цілях.

А
Антидуло

Мукачево неи кришує хабарників!!!! Особливо цікавим є підпис під "фількиною грамотою" Бондарчук...котра і передавала гроші декану)))) Вона, бідолашна, вважає, що на факультеті тиску нема!!

А
Антидуло

Федя Машлик-Шандор, замовник цієї статті!! Якщо вона не студентка, що її підпис там робить?? Ці документи свідчать лише про одно: на факультеті тиск на студентів, бо викладачів там одиниці, інші - дешеві торговки!"!! І взагалі, відеоматеріали кримінальної справи чітко фіксюють, як вимагалися і бралися гроші від хворого студента. Мукачево нет заступається за хабарників???

В
Василь

Внутрірагульскіе розборки - не цікаво! ..

Читайте також