Як закарпатський Facebook відреагував на перемогу Словаччини над Росією (ФОТО)

10
8

Наші сусіди не перестають дивувати! Лише вчора збірна Угорщини з раxунком 2:0 розгромила збірну Австрії, як тут і Словаччина дала жару в поєдинку з Росією.

Тепер раxунок теж доста файний - 2:1. Вже на 10-й хвилині перший удар у напрямку російськиx воріт завдав лідер словацької збірної Марек Гамшик. А на 32-й хвилині росіяни пропустили перший гол у свої ворота. Забив його саме Гамшик. Він же використав шанс на 45-й хвилині - завдав удару у верхній кут. Росіяни зуміли сказати щось у відповідь лише у другому таймі, за 9-ть хвилин до фінального свистка. Однак це їx вже не врятувало від поразки.

На перемогу Словаччини миттєво відрегувала закарпатська спільнота. Ми зібрали найбільш дотепні дописи, які були викладені у мережі Facebook найближчими годинами. Viva Slovakia!

Mukachevo.net

Коментарі

Ч
Чок

Не чудуйтеся Андрійови. Вун майданутий на голову і зазомбовано повторює жидо-ліберальні міфи.

А
Андрій

Попрад, братання словацьких і руцькіх вболівальників, кажеш? Се тому, шо до Словакії не долітають расєйські гради, а самі словаки уже забули разєйські танки із 1968р.?

ДО
до останньої маржини

з тобою польска марго тоже всьо понятно

ІТ
і так ясно

що бидло. Не треба було підписуватися.

B
betonus

Як то кажуть, ко чужій біді ся радує.

Я
Я

Ну-ну, так радієте програшу Росії, а незабаром і нашу команду натягнуть по самі вуха! От тоді і порадіємо разом, адже не далеко пішла вді Росії, хоча, я ніодного посту не бачив в російських пабліках про програш України... Так, нам більше нема чому радіти як програшу Росії! Браво Україна, браво Закарпаття... бидло...

П
Попрад

Якщо це дотепні написи, то мені дуже шкода і Закарпаття, і України. Рівень культури- нульовий. Було би краще, якщо би ви подивилися на братання словацьких та російських уболівальників. Це було свято спорту! Zе переносить на нас, словаків, ваше відношення до Росії. Ганьбиться.

Ф
Футбол

Взагалі то перший гол забив Вайс , а другий Гамшик!!!

Читайте також