Як закарпатці проходять через кордон? (ВІДЕО)

18
3

Подорожуючи Шенгенською зоною, закарпатці дедалі частіше потрапляють у халепи. І не завжди прискіплива увага до наших співвітчизників викликана їх свідомим чи не свідомим порушенням правил, визначених Євросоюзом для інших країн.

Лише з початку року,  кількість громадян, яких з тих чи інших причин не пропустили чопські прикордонники сягнула 345 осіб. Що варто пам’ятати закарпатцям,  подорожуючи країнами Шенгенської зони, з’ясовували Тетяна  ПУЙКО, Валерій  МІХЛІЧЕНКО і Володимир  ДУДА, а також журналіст Павло  БІЛЕЦЬКИЙ, директор філіалу Національного інституту стратегічних  досліджень  в  Ужгороді Світлана  МІТРЯЄВА та заступник  начальника  головного упраління Державної  міграційної служби  України  в  Закарпатській  області Степан  БАБ’ЯК.

Коментарі

Д
Ден

Незнання законів- не звільняє від відповідальності!!!

Ч
читач

І не соромно цьому з дозволу сказати,журналісту ( адже це, апріорі, має бути начитана ,інтелектуальна людина) говорити, що він , мовляв, не знав.Правила є правила. Чому всі мають знати, а журналіст, замість того, щоб і іншим допомогти, сам вляпався. І що його тепер пожаліти ? Для чого ця "новина" ?Абсолютно неграмотна подача інформації.

Й
йошко

ПОРЯДОК Є ПОРЯДОК!!!ваші тоже не пропустять!

Читайте також