Як заощадити час на будівництві з мобільними будинками від Unitbud

16
0

Багато людей мріють про власний будинок, де можна відпочити від галасливого міста, весело провести час з родиною або розслабитися у спокої на природі.

Але велика частка цих мрій розбивається вщент об страх перед довготривалим та витратним будівництвом. Мобільні будинки – це те, що дозволить втілити бажання у реальність, адже їх зведення потребує мінімум часу та фінансових вкладень.

Коротко про мобільні модульні будинки

Мобільний будинок, ціна зведення якого значно менша за капітальне будівництво, – це вже приваблює потенційних власників. Модульна споруда нагадує конструктор. Необхідні частини для готового будинку виробник виготовляє у власному цеху. Далі конструкції транспортують на земельну ділянку замовника та складають у єдине ціле. Проводити монтаж мобільного будинку повинні кваліфіковані спеціалісти, адже правильне зведення дозволить будинку служити своїм власникам понад 50 років.

Переваги мобільного будинку

Чому мобільні модульні будинки від компанії Unitbud мають підвищений попит:

  • вигідна остаточна ціна;
  • екологічність та безпечність будівлі;
  • швидкий монтаж та демонтаж;
  • унікальний сучасний дизайн;
  • високий рівень комфорту для проживання: відмінна теплоізоляція, стійкість до перепадів температури та до розвитку плісняви, грибків.

Окремо можна зауважити, що на відміну від капітального будівництва, зведення модульної споруди має значно спрощений процес документального оформлення. А будинки невеликої площі взагалі не потребують дозвільної документації.

Термін будівництва мобільних будинків

Технологія модульного будівництва дозволяє отримати сучасне житло на власній ділянці менш ніж за три місяці. Підготовка модулів майбутнього будинку, як правило, займає близько 3–4 тижнів. На цьому етапі роботи відбуваються в облаштованих цехах компанії, що дозволяє не зупиняти виробництво при поганій погоді. Приблизно тиждень триватиме складання конструкції на ділянці замовника. Звісно, певного часу потребуватиме внутрішнє додаткове оздоблення будинку. Але заселення можна святкувати вже у короткі терміни.

Варто зауважити, що перед монтажем на ділянці має бути підготовлений фундамент. Завдяки виготовленню з відносно легких матеріалів модульним об'єктам достатньо пальово-гвинтового типу основи.

Компанія Unitbud пропонує клієнтам зручний сервіс – виробництво модульного будинку під ключ. В такому випадку замовник заощадить час та енергію та швидко отримає сучасний будинок, готовий для проживання доклавши мінімум зусиль.

Яка вартість такого будинку

Перш ніж купити мобільний будинок, слід визначитися з його розмірами та плануванням. Кожен нюанс та особливість впливатиме на фінальну ціну. Проте технологія будівництва модульного житла робить такі будинки доступним навіть при обмеженому бюджеті.

На кінцеву вартість мобільного будинку впливають:

  • комплектація та матеріали, які використовуватимуться для оздоблення;
  • площа житлового будинку;
  • необхідність додаткового проведення комунікацій (електроенергія, водо- та газопостачання тощо);

Варто звернути увагу також на те, що вибір якісного утеплювача та склопакетів, підключення надійних систем опалення та кондиціонування дозволить у перспективі значно скоротити комунальні витрати.

Якщо ви мрієте стати власником затишного приватного будинку, не зволікайте втілити цю мрію в життя. Експерти компанії Unitbud допоможуть вам вибрати найкращий варіант, проведуть необхідні розрахунки, допоможуть в оформленні документів, і вже незабаром можна кликати гостей на урочисте заселення!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також