Як збільшити лайки в Інстаграмі безкоштовно та швидко

3
0

Лайки – один із найважливіших показників популярності та активності будь-якого профілю в Інстаграм. Відмітки у вигляді «сердечок» є підтвердженням того, що контент подобається користувачам, і це беруть до уваги не лише суворі представники адміністрації соцмережі, які рекомендують популярний контент іншим користувачам, а й потенційні передплатники блогу.

Якщо фото чи відео автора збирають багато лайків, то на таку сторінку варто зайти. Подальший розвиток подій – нова передплата, додаткові перегляди та чергові лайки для вашого блогу!

Як зробити 500 і 1000 лайків в Інстаграм для більшої активності

Штучна накрутка показника популярності – це хороша можливість просунути свій контент у різних рейтингах та ТОПах видачі. Тим самим йому стане простіше потрапити на очі ширшій аудиторії, завдяки чому 100 куплених лайків можуть призвести до появи 1000 справжніх чи природних. Це, у свою чергу, підніме активність на сторінці, дозволить звернути увагу на профіль з боку друзів передплатників та просто випадкових користувачів, тобто стане потужним тригером для повноцінного просування.

Збільшити лайки, передплатників та перегляди в Інстаграмі та Ютубі для швидкого виходу в ТОП можна на сервісі https://capitansmm.com/ru/. Він давно і дуже успішно працює на ринку СММ послуг, допомагаючи молодим блогерам прокачувати свої облікові записи. Capitan SMM пропонує різноманітний ресурс для просування блогів: перегляди, лайки, підписки, коментарі – все те, що може збільшити активність і зробити сторінку популярною, як мінімум, в очах роботів, які ранжують контент та рекомендують його користувачам соціальної мережі.

Скільки коштують лайки Інстаграм для підвищення активності

На сайті сервісу Capitan SMM можна купити серця для Інстаграма в кількості 100 шт. всього за 6 рублів. Максимальна кількість позначок для одного замовлення може сягати 100 тисяч, причому при покупці ресурсу високої якості додатково дається гарантія від не списання накручених лайків (від 10 до 30 днів). Такі умови розкручування готові запропонувати в повному обсязі СММ компанії, оскільки гарантії є ознакою якісного ресурсу, т. е. наявності великої бази «живих» акаунтів, має масу переваг перед звичайними ботами. Прокачуйте свій блог грамотно: користуйтеся послугами перевірених компаній, які можуть гарантувати високу якість своєї роботи!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також