Як змінилася освіта на Закарпатті в період карантину (ВІДЕО)

4
6

Телеканал 21Ужгород показав, як школярі вчаться в навчальних закладах, а згодом звикають і до уроків онлайн.

Минулі роки, коли оголошувався карантин через епідемію грипу – освітні заклади зачинялися. Згодом наздоганяли пропущений матеріал – відпрацюваннями.

Нині, дистанційне навчання практично замінює уроки за партами. Як змінилася за рік онлайн освіта у школах? – дивіться у сюжеті.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Правда

До справедливого . Я ти скільки класів закінчив? І у якому селі? Можливо у тебе мамка була вчителька, що працювала на стаж і зарплату. У мукачівських школах вчителі працюють чесно і добросовісно. По собі не рівняй .

ДА
До АТО

Отже , бандити , по твоєму , то святі ? І дітей , і старих , і хворих , і немічних .... всіх вбивали за гроші. Допомогли їм ? ЗВИЧАЙНО, що НІ .

А
АТО

Скоро серйозные люди возьмутся за террористов, которые устроили этот террор. Особенно за их побратымив у белых халатах. Даже бантиды не трогали детей в лихие 90е, ибо дети ЭТО СВЯТОЕ!

ГФ
Гербарий ф

Ростет поколение цифровых дэбилов. Поколение доносчиков, не приспособленные к жизни и гармонии с природой. Поколение отупевших и диких детей, которые развиваются в интернете, не зная живого общения. Для них родитель номер 1 и родитель номер 2 это норма, мама и папа это для них это дискриминация. Дистанционное обучение ведёт к гибели, лгбт произвол, привел к тому что гетеро теперь ущемлемы в правах, а лгбт секта диктует как нам строить семью. УЖАС. США СОЕДИНЕНЫЕ ШТАТЫ АДА.

І
ІНсайдер

Початкова та середня школа - там на сьогодні ненайгірша ситуація, бо для більшості в кінці 11 класу настає “судний день” - день ЗНО, коли кожен отримує “по заслугам своім земним”. А ось із дипломами “бакалаврів”, “магістрів”, “кандидатів наук”, “доцентів”, “докторів наук”, “професорів”, “членів-кореспондентів” та “академіків” - на сьогодні велика проблема, бо в Украіні на сьогодні всі зазначені дипломи массово купуються-продаються. Не секрет, що близько: 80% - бакалаврських, 75%-магістерських, 55%-кандидатських, 45%-докторських робіт та дисертацій на сьогодні в Украіні пишуться та захищаються за немалий кеш на замовлення. Ринок дисертацій можна вже оцінити майже в 1 млрд. грн. на рік. Про яку освіту та науку в цьому Гондурасі ви говорите.

С
СПРАВЕДЛИВИЙ

А на виході маємо випускників , що не знають скільки в 1 м дециметрів !? І це не жарт . Тільки до 5% випускників можуть сказати і довести , що не дарма вчилися і набули певних базових знань . Інші ..... просто відвідували ці навчальні заклади, а вчителі просто працювали на стаж і зарплату. Потрібно всіх перевести на дистанційку , вчителів - неробів "оптимізувати" , приділити більшу увагу , дійсно бажаючим навчатися і створити їм умови , які б стимулювали їх до процесів . Будьмо реалістами . Проаналізуйте , скільки з вашого оточення ДІЙСНО ГРАМОТНИХ І РОЗУМОВО АДЕКВАТНИХ ОСОБИСТОСТЕЙ ?! Будете вражені ? Не думаю ! Все ви про своїх знаєте !

Читайте також