Як зробити приміщення мінімалістичним: 3 тренди

12
0

Мінімалізм — інтер'єрний стиль, який дозволяє звільнити максимум життєвого простору, зробити навіть невелике приміщення комфортним для життя.

Лаконічне оздоблення дозволяє людині відпочити від строкатого візуального шуму повсякдення, наповнити квартиру світлом та повітрям. Крім того, вартість мінімалістичних рішень значно нижча, ніж варіанти в інших стильових напрямках. Ті, хто не наважується на облаштування мінімалістичного інтер'єру, головним чином побоюються перетворити житло на холодне, знеособлене. Уникнути цього допоможе виготовлення меблів за вашими побажаннями, яке легко замовити на сайті viyarbazar.com!

Переваги мінімалістичного інтер'єру

  • Сприяє розслабленню, психологічному та фізичному відпочинку.
  • Дозволяє легко підтримувати порядок, спрощує прибирання.
  • Візуально робить просторим навіть невелике приміщення.
  • Виглядає бездоганно, стильно та презентабельно.

3 модних тренди мінімалізму

  1. Натуральні кольори. Мінімалізм, побудований на контрастах та яскравих відтінках, надовго вийшов з моди. Тепер найбільше цінується природна палітра. У тренді бежевий, кремовий, м'які варіанти коричневого та сірого, колір слонової кістки. Вони забезпечують затишок та дозволяють зорганізувати простір будь-яким чином.
  2. Домашній декор. Допоможе додати мінімалізму глибини, об'єму та комфорту. У якості акцентів можна використовувати рослини (у горщиках, кашпо, живих панно), фактурний текстиль (в'язаний плед, кольорові меблі чи подушки) тощо. Важливо не зловживати таким декором — 1–3 предметів достатньо. Користуючись послугою виготовлення меблів під замовлення, керувати акцентами простіше за все.
  3. Масштабні системи зберігання. Найкращий спосіб підтримувати порядок вдома. Обов'язково обирайте закриті моделі з однотонними гладкими чи фактурними поверхнями, які сховають від погляду увесь одяг, більшість побутової техніки та інших корисних дрібничок. Варто обирати варіант із запасом місткості. Головне – не піддаватися спокусі зекономити на системі зберігання, адже неякісні матеріали чи фурнітура згодом обов'язково нагадають про себе.

Зверніть увагу, що в мінімалістичному стилі немає місця дешевим меблям, великій кількості декору та фурнітури. Важливо залишити вільним не менше 65% простору, а ще приділити увагу проектуванню освітлення.

Аби мінімалістичний інтер'єр став вишуканою прикрасою вашого житла, варто скористатися послугою виготовлення меблів на замовлення у Києві. Онлайн-сервіс Viyar Bazar дозволяє швидко знайти надійного меблевика з великим досвідом роботи. Багато спеціалістів не тільки виготовляють предмети інтер'єру, але й готові розробити стильний мінімалістичний дизайн квартири чи офісу.

Пошук такого майстра завдяки сайту ВіЯр Базар можна здійснити усього за кілька хвилин у будь-якому великому місті України. Перед тим як замовити меблі, ви отримаєте точний розрахунок вартості проекту та строків його виконання. Обирайте майстра за відгуками, прийнятним рівнем цін та персональним портфоліо!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також