Як звільняли екс-фсбшника Богданова з полону. Спецоперація СБУ (ВІДЕО)

6
32

Спецпідрозділ СБУ провів блискавичну операцію зі звільнення Іллї Богданова, якого викрали завербовані російськими спецслужбами українські громадяни та хотіли переправити на територію РФ.

За словами очільника СБУ Василя Грицака, екс-фсбшника Іллю Богданова викрали у Києві і переправили до Харкова. За задумом російських кураторів, його мали вбити, а труп переправити до Росії.

Оперативники діяли обережно і тільки коли вже жертву підвезли до російського кордону, тоді у хід пішли сили спецпідрозділу "Альфа".

Як все відбувалось - дивіться у відео.

Коментарі

З
Закарпатец

http://topnewsrussia.ru/ranenyx-ukrainskix-soldat-momentalno-razbirayut-na-organy/ Раненых украинских солдат моментально разбирают на органы

З
Закарпатец

http://goruzont.blogspot.com/2016/12/blog-post_977.html https://www.youtube.com/watch?v=BaKiQQ38GKE Как галичане интегрируются в Евросоюз (ВИДЕО)

З
Закарпатец

http://www.press.lv/post/prosti-latviya-no-mes-ta-negribejam-otchayannyj-spich-latyshskogo-parnya/ Латвия ждет!

З
Закарпатец

http://goruzont.blogspot.com/2016/12/blog-post_42.html СЕНСАЦІЯ: Розстріли на Майдані організував Пашинський — активіст Правого сектора

З
Закарпатец

http://cnl.su/ukraina/902-nazvany-te-kto-rasstrelival-majdan НАЗВАНЫ ТЕ, КТО РАССТРЕЛИВАЛ МАЙДАН

З
Закарпатец

https://ok.ru/video/200088359333 Украинцы остановите войну

З
Закарпатец

http://hollivizor.ru/blog/43080335526/DONALD-TRAMP-POSOVETOVAL-STRANAM- PRIBALTIKI-ZATKNUTSYA ДОНАЛЬД ТРАМП ПОСОВЕТОВАЛ СТРАНАМ ПРИБАЛТИКИ ЗАТКНУТЬСЯ

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?time_continue=139&v=nWuMXvewK9w Позвонил бабушке в Украину....злости не хватает...

З
Закарпатец

Открыт суд над Порошенко, Турчиновым, Яценюком, Парубием,Тягнибоком, Луценко. Стали известны даже имена снайперов, подробно описаны их маршруты, переговоры во время майдана( выяснено что это грузины, прибалты и американцы)

1
12:57

Проект (новороссия) закрыт .

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=V04muITTUiQ Пресс-конференция Януковича

З
Закарпатец

http://fishki.net/anti/1649835-sem-kotlov-ukrainskoj-armii-na-donbasse-hronika-pozora.html 7 котлов позора https://www.youtube.com/watch?v=8S9mODhVNeM Нападение на крымские автобусы и расстрел крымчан под Корсунем...

З
Закарпатец

Бандеровцы опозорились на весь мир с отменой допроса Януковича. Недоукраина скоро развалится!

З
Закарпатец

я тупорылый и никак не могу понять что мне со своими кацапорылыми комментами отсюда надо срыгнуть

З
Закарпатец

Это же надо быть таким упоротым, тупым бандеровцем - все про ширинки и почему то ботоксного карлика??? Их что не учат ничему?

З
Закарпатец

Толян да все уже и так знают что ты вышел из Береговской больницы!

З
Закарпатец

а еще я могу рассказать чем пахнет ширинка ботоксного карлика

З
Закарпатец

А разве я утверждал, что майдан замутила СБУ? Всем известно, что майдан замутила ЦРУ

З
Закарпатцю

Навіщо так круто наїжджаєте на СБУ? Хіба це вона замутила майдаун? "Прошльопала" - так. Але не організувала.

З
Закарпатец

25 фур изуродованных трупов, погибших за продажную власть: зять народной артистки Украины поседел от увиденного в «АТО». Народная артистка Украины Нина Матвиенко не посещает зону «АТО» с увесилительными концертами. Веселиться нечему: люди погибают ни за что, только за продажную власть. Об этом Нина Матвиенко рассказала в интервью журналу «Країна». Артистка рассказала, что ее зять, увидев 25 фур с оторванными головами и ногами — поседел. Вместо того, чтобы воевать в Донбассе, украинцам надо заботиться о своей земле, считает она. Наши ребята там воюют ни за что. За власть продажную. Мой зять Арсен видел 25 фур в Днепре с костями, ногами, изуродованными телами, головами оторванными. Все это бросали в контейнеры и сжигали. Арсен аж поседел

1
19:24

Будь проклят ЛАТЕКСТ , и калоши кацапские .

1
14:14

ти ни мусиш ся усім хвалити , ош прірвависся чириз тот гумій...

?
?

мукачево нет чому не заблокуєте маргу під ніком закарпатец? що радієте від дешевого ажіотажу? не замічаєте що перетворюєтеся у гівносайт?

ДГ
до голівуд

"Норд-Ост".

З
Закарпатец

Порошенко на засіданні ради національної оборони до міністра оборони: - Ти казав, що прийде Путін і всім нам буде песець! І ось, песець прийшов, а де ж Путін?!

Г
голівуд

оскара сбу заслужили в голівуді хужі актьори

З
Закарпатец

Просто поразительно! Толян оказывается с таким диагнозом, как у тебя и с такими талантами, можно делать карьеру в СБУ! ТОЛЯН ВПЕРЕД! Или ты уже там служишь?

ДЗ
до Закарпатец

клоуне, розкажи про ширінку ботоксного карлика

В
Вася

Ісе клоунада! То кіно якоєсь знімають? Ви уже домака подуріли з тими шпіонами. Ви у магазин підіть та ціни подивіться! Такоє з українським народом даже агент Путіна Яник не робив! Придурки нещасні! Ви думаєте що вже усі стали дебілами?

З
Закарпатец

Станиславский нервно курит в стороне! Там в СБУ что театральный заканчивали или режиссерские курсы? А может просто стажировались в Голливуде, на факультете ЦРУ

Р
руснак

піпірація...мусять шось придумати,бо інакше розженуть сих клоунів

5
55

мультіки для дітей...постанова настільки тупа..як сбу

Читайте також