Які аромати Монталь вибрати на літо: топ-3 від Optparfum

264
0

Правильно підібраний аромат парфумів є невіддільним елементом гардероба. Духи французького бренду Монталь завдяки унікальним формулам та впізнаваним ароматам допоможуть створити ефектну стильну цибулю.

Особливість парфумерії полягає у неповторному поєднанні класичних французьких формул із витонченими східними ароматами. Саме завдяки оригінальності парфум цього бренду швидко завоював серця багатьох поціновувачів вишуканої парфумерії.

Особливості ароматів Монталь

Бренд створений відомим французьким парфумером П'єром Монталем, який завдяки сміливому експерименту зміг відкрити нове чудове поєднання стилів Сходу і Заходу, які не поєднуються, на перший погляд. Ключовим інгредієнтом більшості парфумерних формул є олія агарового дерева, яка пахне досить солодко, глибоко і трохи димно. Цей унікальний деревний аромат є базовим у східній парфумерії.

Попри глибоку прихильність до східних ароматів, парфум Монталь представлений великою різноманітністю витончених парфумів для чоловіків і жінок. Крім пряних ароматів у парфумерних композиціях широко використовуються квіти та цитрусові, що надають духам свіжості та легкості.

Відмінною рисою бренду Монталь є:

  • чудова гармонія східних ароматів, адаптованих для європейського споживача;
  • люксова якість та бездоганна репутація, яка працює краще за будь-яку рекламу;
  • оригінальність та прямування власним шляхом без прив'язки до світових трендів;
  • унікальні формули та сміливі рішення, що дозволяє виділятися на тлі іншої парфумерії.

Крім оригінальних ароматів бренд виділяється оригінальним дизайном парфумерних флаконів, виготовлених з алюмінію. Завдяки такому упаковуванню парфум краще зберігає аромат та захищений від негативного впливу сонячного світла.

3 хітових аромати на літо

Враховуючи насиченість та яскравість східних ароматів, у літній спекотний сезон варто вибирати парфум із легшими формулами. Серед великої різноманітності ароматів пропонуємо вибрати Монталь парфуми за посиланням, де є детальний опис парфумерних композицій.

Найкращим варіантом для літа стане один із трьох популярних ароматів Монталь:

  • So Iris Intense – привертає увагу ароматом сандалу та мускусу із чудовим вершковим шлейфом, що створює теплий чуттєвий настрій.
  • Sandflowers - унісекс аромат, який поєднує в собі свіжі нотки цитруса, яке і ванілі. Цей парфум миттєво створює відчуття бризу біля теплого середземноморського берега.
  • Chypre Fruite – парфум для жінок і чоловіків розкривається спочатку нотками бергамоту та чудових екзотичних фруктів, а потім зачаровує квітами троянди, жасмину та мускусу.

Який з ароматів Монталь стане вашим цього літа? Сміливо вибирайте кілька парфумів для різного настрою та сміливо експериментуйте з образами.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також