Які айфони можна купити недорого

40
0

Смартфони Apple відрізняються багатофункціональністю, стильним дизайном, надійністю та чудовою якістю складання. Фанати американського бренду регулярно стежать за виходом новинок і прагнуть купувати сучасні та актуальні девайси.

Смартфони Apple мають багато переваг, але коштують вони недешево. Ті, хто хоче оцінити всі переваги американських гаджетів і при цьому заощадити, можуть придбати модель, яка була випущена раніше, але не втратила своєї актуальності.

Які недорогі моделі не втратили актуальності

Серед айфонів, які коштують недорого і мають хороші характеристики, такі моделі:

  • iPhone XS;
  • iPhone 7;
  • iPhone 8

Найбільш доступною за ціною є модель iPhone 7. Вона має сенсорну кнопку Home, надійно захищена від забруднень та води за стандартом IP67, а також працює на основі фірмового процесора A10 Fusion, який досі є актуальним. Apple ще підтримує пристрої на основі цього чіпа.

Восьме покоління iPhone дуже схоже на попереднє, але має певні вдосконалення. Модель працює на більш сучасному процесорі A11 Bionic, що дозволяє грати нові ігри. Тут передбачена можливість бездротової зарядки та технологія True Tone. Що стосується iPhone XS, він сильно не падає в ціні, хоч і почав зникати з офіційного продажу. Це чудова альтернатива дорожчим новинкам американського бренду.

Які айфони купувати не слід

Експерти не рекомендують купувати моделі, які були презентовані до iPhone 7, оскільки вони вважаються застарілими та втратили актуальність. Навіть популярний свого часу SE перестав цікавити користувачів. І тут справа не тільки в тому, що покупці віддають перевагу більш сучасним моделям, але і в застарілому дизайні, відсутності зручності в експлуатації.

Більшість старих пристроїв мають механічну кнопку Home, яка дуже швидко виходить з ладу, починає хрумтіти. Смартфони 6-го покоління і раніше аксесуари вже не підтримуються виробником, тобто не отримують актуальних оновлень, що також робить їх непривабливими для сучасного покупця.

Необов'язково купувати дорогі новинки Apple, щоб оцінити переваги смартфонів цього бренду. Придбання минулорічних моделей, що не втратили своєї актуальності, дозволить стати власником стильного гаджета та заощадити.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також