Які можна вибрати сандалі для чоловіка?

16
0

Літо ми любимо за те, що нарешті можна носити все легке. Одяг максимально вільний, відкритий, приємний на дотик, не перешкоджає рухам, натуральні тканини рятують у спеку.

Штани та джинси можна замінити на літні брюки, шорти, а ноги вивільняються з важкого зимового та весняного взуття для морозів, поганої погоди. Купити чоловічі сандалі в магазині взуття Attico дуже зручно, адже сервіс зроблений для максимальної зручності відвідувачів.

Види, моделі, матеріали

Цей вид літнього взуття є максимально відкритим, не обмежує рухи, зручний, повністю пропускає повітря. Типи в стилі класики виконані на пласкій підошві, до неї кріпляться декілька ремінців, щоб тримати стопу. Сучасні моделі можуть нагадувати відкриті черевики, є більш класичними, будуть пасувати до будь-якого легкого одягу, від шортів до джинсів. Вони будуть міцно триматись на нозі та не спадуть, коли ви будете швидко пересуватись.

Закриті дуже нагадують черевики, шкіра або інший матеріал перекриває пальці, більшу частину ноги, оснащені застібкою типу «липучка», рідше – кнопками. Ремінець кріпиться не туго, з метою запасу простору для руху повітря, щоб не натирав.

Модельний ряд налічує чимало типів, та найбільш популярними можна вважати:

  • На кожен день – практичні, зручні, універсальні під одяг, не привертають непотрібної уваги;
  • Спеціальні ортопедичні – відрізняються устілкою певної будови, що наслідує анатомічну. Максимальна зручність, та порівняно дорогі;
  • Спортивні здатні витримувати великі навантаження я к на підошву, так і на ремінці. Також кожна пара легко гнеться, не ковзає. Металева фурнітура замінена альтернативою або шнуруванням;
  • Грецькі чи римські – «пращури» всіх видів, бо з них почалась історія такого взуття. Ременів багато, можуть доходити до щиколотки чи майже до коліна;
  • Для туристичних експедицій. Матеріал сохне швидко, надзвичайно міцна підошва середнього ступеню гнучкості, добре підтримують стопу, мають високе зчеплення з будь-якими поверхнями, включаючи нерівності;
  • Для пляжу – виготовлені з водостійких матеріалів, відкриті.

Вибираючи покупку в магазині або на ринку, звертайте увагу на фірму, її репутацію, «справжність» виробу, натуральність матеріалу. Дороге брендове взуття може собі дозволити не кожен, та це не означає, що потрібно витрачати кошти на «китай». Завжди можна знайти у великому виборі варіантів щось середнє, оптимальне для вас співвідношення якості з ціною.

Шкіра, гума чи текстиль – найліпше рішення. Сандалі мають пропускати повітря вільно, це важливо. Прошивка без ниток, що стирчать, подвійна, бажано з проклеюванням зверху ниток, перевірте, щоб шви не давили на стопу ніде, бо це спричинить натирання. Гнучка, надійна та міцна підошва – запорука того, що покупка прослужить довго.

Комфортні сандалі будуть радувати вас не один сезон, подарують ногам справжню насолоду, тому приділіть вибору достатньо уваги, аби потім не шкодувати.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також