Які окуляри в тренді цього літа: спільний проект EyeMed та Boutique Dolce Vita

26
0

Оптика EyeMed відкрилася у Мукачеві доволі нещодавно, але вже встигла стати улюбленим місцем для шанувальників окулярів.

Так у розпал літа EyeMed та Boutique Dolce Vita вирішили зробити спільний фотопроект, у якому найновіші тенденції в одязі та такому незамінному сьогодні аксесуарі як окуляри.

Серед брендів, які представлені в оптиці – GUCCI, Dolce&Gabbana, Ray-Ban, MIU MIU, GIVENCHY, FENDI, Andre Tan, Vogue, Versace, Michael Kors, DIOR, PRADA, Hermossa, La Stella, Daniel Klein та Despada.

Що ж до перевірки зору, то в EyeMed цей процес повністю комп’ютеризований та надзвичайно точний. Також тут можна не лише придбати окуляри від провідних європейських брендів, але й виготовити їх за індивідуальним замовленням, пройти комп’ютерний підбір, придбати контактні лінзи та розчини, пройти консультацію офтальмолога та обрати лінзи.

 

 


 

Оптика EyeMed працює у Мукачеві (пл. Кирила і Мефодія 24/23, 068 052 90 900 90) та Хусті (Карпатської Січі,17 та Степана Паппа, 1 (068) 312 13 13).

instagram та facebook

Boutique Dolce Vita спеціалізується на брендовому одягу від європейських та українських дизайнерів. Придбати усе можна в Ужгороді (Корятовича, 1; 063 844 79 99) та Мукачеві (Новий пасаж; 095 844 79 99).

instagram та facebook

На правах реклами

Фото: Тарас Вовчин

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також