Якою має бути упаковка для суші

26
0

Сучасний темп життя диктує власні правила. Люди все частіше обирають швидкий варіант страв, але при цьому намагаються обрати такий його варіант, щоб їжа була смачною та корисною.

Тому стають популярними ті кафе та ресторани, які пропонують страви власного виробництва на винос і з доставкою за адресою замовника. Суші та роли стали смачним і корисним варіантом сучасного фаст-фуду, який із задоволенням споживають дорослі та діти.

Суші-бари значно виграють у сенсі доставки їжі, адже їхні основні продукти можна легко транспортувати (для цього використовується упаковка для суши) та зручно споживати навіть у домашніх умовах. Власники таких закладів громадського харчування мають змогу розширити коло своїх клієнтів, тим самим збільшуючи власні прибутки. Вони не залежать від кількості посадочних місць у ресторані, погодних умов тощо.

Вимоги до упаковки для суші

Щоб смачна страва не втратила своїх властивостей, при її доставці потрібно використовувати спеціальну тару, яка матиме низку особливостей. Так, упаковка для суши має бути:

  1. Екологічною та безпечною. Обираючи тару, важливо звертати увагу, з якого матеріалу вона виготовлена, за якими технологіями, чи придатна для зберігання та транспортування в ній продуктів харчування.
  2. Потрібного розміру. Для невеликих порцій краще використовувати маленькі прямокутні коробки, де страва ляже повністю і при цьому не буде ковзати під час переміщення між адресами. Для сетів із кількох різних ролів знадобляться великі упаковки, у яких зручно буде помітити все і, водночас, страви не будуть змішуватися між собою.
  3. З кришкою. Закрита страва надовго збереже свої смакові, ароматичні та естетичні властивості, буде захищена від впливу зовнішніх агресивних факторів (пилу, дощу, снігу тощо). Кришку можна обирати як таку, що одягається, так і суцільну з коробком. Основна вимога — упаковка мусить закриватися щільно, щоб у процесі переміщення не розкрилася і те, що міститься всередині, не висипалося.

Цікавим варіантом може стати коробка з «віконечком» із прозорої плівки, у якому буде видно страву.

Переваги картонної упаковки для суші

Сьогодні виробниками пропонується упаковка для суши з картону та пластику. Варто розуміти, що картонні вироби мають переваги перед пластикова тара:

  • не шкодить здоров’ю людей та тварин, не забруднює навколишнє середовище й легко утилізується;
  • не ламається та не деформується при транспортуванні;
  • чудово захищає від зовнішнього агресивного впливу;
  • якщо має металізований шар, то не розмокає і залишається надовго в первинному стані;
  • дає змогу виділитися серед конкурентів і зробити ненав’язливу рекламу власного бізнесу, адже на папір легко наносити різні зображення, написи, логотипи.

Якісна упаковка для суши виготовляється перевіреними типографіями. Так, наприклад, компанія «УкрСіч» пропонує своїм клієнтам різноманітну поліграфію найвищого гатунку. Вона виготовляє її на високотехнологічному обладнанні за новітніми технологіями. Завдяки цьому клієнти можуть купити упаковку для суші на будь-який смак у типографії «УкрСіч». Є можливість обрати не лише форму чи розмір, надрукувати логотип, але й замовити виріб, під який буде розроблено унікальний проєкт.

В «УкрСіч» можна замовити не тільки високоякісну упаковку для суші, але й безліч іншої друкованої продукції, яка знадобиться при веденні бізнесу. На сайті компанії можна переглянути приклади товарів, які типографія пропонує своїм клієнтам.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також