Якщо не буде дотацій з Києва, бюджетники Закарпаття матимуть проблему із виплатою зарплат – Лазар

5
10

Директор департаменту фінансів Закарпатської ОДА на брифінгу в середу не виключив, що затримка із виплатою заробітної плати бюджетникам гірських районів можлива навіть у квітні.

За словами Петра Лазара, до липня цю ймовірну проблему можна буде вирішити за рахунок перевиконанню дохідної частини загального фонду місцевих бюджетів. Загалом по області показник перевиконання складає 133 мільйона гривень.

Однак без додаткових надходжень з державного бюджету, за словами П. Лазара,  повністю вирішити це питання за рахунок власних доходів місцевих бюджетів неможливо, тож область сподівається отримати у третьому-четвертому кварталі стабілізаційну дотацію з держбюджету, йдеться в прес-релізі Закарпатської ОДА за підсумками брифінгу чиновника.

Коментарі

ЙП
Йончі Пончі

Студенте,хоть би не писавісь під таким ніком.Міф про те,що випускників МДУ не хочуть брати на роботу такий тупий і бородатий,як ти.Навіть мерія запрошує на роботу.Може підскажеш де то і яка то "хороша" освіта,яка зразу забезпечує роботою? МДУ це кріпкий середняк серед вузівської братії!

С
студент

Так, МДУ готує таких сильних спеців, що з його дипломом в Мукачеві на роботу брати не хочуть. МДУ це годівничка для хабарників, молодь,яка хоче мати хорошу освіту сюди вчитися не йде.

ЙП
Йончі Пончі

До нижнюї мустювки! Давно утікісь із Чікоша?

ЙП
Йончі Прнчі

До кантуженых "колі" і "от чому".Радуєтеся,що молодь виїде вчитися у Словакію,Польшу? Там ніколи не було сильної науки і освіти.Словацькі студенти мітингують за боротьбу проти корупції.Третина східних словаків хоче виїхати.Що дадуть молоді, словацькі чи польські дипломи?Нічого,крім понтів.Читайте юродиві деякі новини.Якщо виїде молодь,то залишаться такі дебіли,як і ви двоє.Подивіться,яка корупція в іншиї ВУЗах,то жахнетеся.МДУ живе,працює,розвивається і вирішує свої проблеми успішно.Тільки той хто не працює, немає проблем.А чорні дописи конкурентів-для розумних дітей і їх батьків,повод лише посміятись!

П
Правда

чому не кажете, що петро лазарь агент кремля, вимагає від києва неможливого, підриває фінансову стабільність і курс децентралізації?!!!!! як тільки заговориш за гроші або важке життя, тут же тебе у список ворогів заносять.

ОЧ
от чому

типир понятно чому навіть єдиниці в МДУ (особенно заочники), які ще щось вчать та без хабаря нич не можуть здати, бо фінансування урізали, одне знущання над студентами та збір чорного налу. Через рік - два цю бурсу молодь буде обходити десятою дорогою і всі будуть плакатися, що немає набору, а треба дивитися в корінь зла уже зараз, уже десять років тому назад, але наші правоохоронці сплять і чекають чогось, чи то команди чи то долі від хабарів. Тому молодь толпами "валить" вчитися у Львів, Київ чи за кордон, ко хоче хоть щось навчитися, а не отримати пустий папір-диплом.

К
коля

в мду уже отправляют преподавателів і других працивників у вимушений отпуск, ниє чим платити, роздули штати, студентві ноль, ректорка щербанька із гобликом уже не мають з чого красти, кого дурити і робити вид успешного універа уже заставляють за уборщиць і дворників робити других, скоро самі стануть з швабрами і будуть по совместітеелству бударі чухати і за собою прибирати

Р
Руснак

До Мукачево,читай, перевиконання бюджету і то при тому,што Київ почав лишати лем невелику часть!

Р
рщ

менше красти ы премыюватися ны за що

М
Мукачево

Про яку автономію можна говорити якщо область не в змозі самостійно оплатити буддетникам зарплати?

Читайте також