Якщо не припиниться вакханалія у судах і ОВК, Балога також не збирається брати депутатський мандат

9
45

На думку політика, ні суди, ні ОВК не мають права скасовувати результати виборів.

"В Україні не повинно бути жодної дільниці, де б суд, чи ОВК скасовували результати голосування. Це не вибори, коли купка бюрократів приймає рішення, кому бути депутатом, а кому - ні. Таке право має лише народ. Тому між владою і опозицією можливий компроміс, якщо помилки суддів і ОВК виправить Центральна виборча комісія. В протилежному разі я також не збираюся брати депутатський мандат", - написав політик у своєму Facebook.

Коментарі

А
анархист

балога уже добазарился они трое входят в коалицию с пр так что рослабтесь революционеры -революция отменяется вас как всегда кинули

К
К

Днище- поруч з твоім Іллічом і стояти не хочу.бо таке чмо лежати має на глибині 2 м

Д
Днище

До "К" якщо ти практикуєш продаж своєї жо*и то продавай її тихо і нетреба показувати усім хто ти є ... незнаючи людину я впевнений що ти навіть близько нестояв з Степаном Іллічом ти хочеш шось доказати "Ти дно" поняв окда ? )

К
Кароліна

А з якого приводу Степану Сікорі треба відключати інтернет? Таким чином можна і коментатору під ніком К та іншим невдоволеним відключити,якщо це можливо з правової точки зору. Алеж якщо комусь неподобаються чиїсь висловлювання, то чому відразу переходити на особисті образи.Мене теж може не влаштовують представники ПР,але ж в даному випадку пан Сікора висловив слушну думку з приводу ситуації з відмовою від мандату народного депутата ВР.І це дуже позитивно в плані роз"яснення можливих наслідків із статусом нардепа ВР. Для читачів чітко зроблене пояснення.Не всі розуміються на правових аспектах виборчого законодавства. І на останок, раджу усім шанувальникам ЗМІ дотримуватися правил коментування на сайтах.Поважайте один одного, будьте толерантними.Нас читають в усьому світі.

К
к

сікора,думка продажного старого пердуна нікого не цікавить.відключіть йому інтернет.нехай кабельне Шутка дивиться

СС
Сікора Степан Ілліч

Віктор Іванович чесно виграв вибори. Це говорю я, як довірена особа Шутка В.Л. Для чого цей піарний хід? Що вон дає? Якщо Балога відмовляється від мандату, то цей мандат отримує Шутко. Абсурд? Так, звичайно. Повторні вибори? Чи витримає це наша економіка?

З
Закарпатець

До Валерій 04.11.2012 20:54 "хто, як не Балога намагається торувати дорогу в Європу?" (ц) Балога призивав нас голосувати за "інтелігенцію" із ВО Свободи. Ви думаєте, що люди, які в Галичині пропагують і практикують відкритий фашизм їх дідів і прадідів в Європі комусь потрібні? Про що ви говорите Валерій?

MF
Mr. Freeman

„Don't Feed The Troll“

В
Валерій

Вибачте, що встряю у Ващу дискусію,я не "тутешній" - з Центральної України, вчитель з 30-річним стажем.Та маю надію саме на Вас, тих, хто розпочали колись Майдан, та нині чомусь пасують - втомились, зневірились? Але ж хто тоді? ...Так от про В. Балогу. Певно, що він не білий, і не пухнастий, та й не гладко голений:) Та хто, як не він намагається торувати дорогу в Європу? Хто простий в спілкуванні і не тікає від люду? Хто, ЄДИНИЙ з провладних ставить на місце Москву? Хто тоді, як не він - продонбандівські деркачі? ну-ну...

П
Перечинець

Поки Балоги відстоюють Павла у Хусті, у Перечині міський голова Гуранич та її компанія спрацювали на Ланя. Гуранич отримала 120 тисяч гривнь, щоб допомогти Ланьо на виборах, а тепер, за те що провалили Каменяша усю вину звалює на простих агітаторів, бо Балоги почали з нею розборки. Гуранич Юра та три працівниці "Турянсчької долини" працювали у Сімері, Закорчевна у Зарічові, Хропіна, Макар, Андрушик та інші у Перечині.Це легко перевіряється, ідіть і запитайте у людей хто розносив гроші за Ланьо у цих населених пунктах.

ВУ
виборці украіни

мають бути нові перевибори по всій украіні ........... ініціатором мае бути влада якщо вона не боіться ........... посмотрім

М
мукачево

віктор іванович ..настае час ......піднімати весь народ області для захисту демократіі .............

Б
безбашенний

Україна-без Януковича!!! Моя Україно всіх до старту акції "Україна-без Януковича",ми повинні розпочати її вже сьогодні. Слава Україні!!!

1
111

Інтересно,чи хоть у одно з кандидатів у нардепи,проскочила думка про жебрачий народ Закарпаття?

НД
наблюдатель для анархиста

Нет,Виктор Иванович не мой кумир и я не из "его обоймы".Да по сути,все люди волки,каждый отстаивает своё или не так ?!А о взятках про которые вы пишите я думаю,что он знает и не будет лицемерить,говоря,что в его ведомстве такого быть не может.И если бы он знал как с этим бороться,то решил бы проблему. Всё то, что вы кому то относите,значит у вас есть какие то нарушения и вы договариваетесь с этими людьми чтобы они "вошли в ваше трудное положение" и взяли от вас какое то "поощрение".Вы сами даёте,а говорите что вас грабят!Живите честно и вы не кому не будете должны!

А
анархист

Закарпатець +10000% мне кажется наши коменты скоро удалят демократические опозиционеры:-))))))))))))

АД
анархист для наблюдателя

а еще есть да не создай себе идола.оба они волки в овечих шкурах и балога и деркач вот к чему я веду.просто обидно когда народ дурят во время выборов а где виктор был ети пять лет с народом-наврятли.сходи в мчс возми хоть одну справочку бесплатно или подпись тото а куда бабло уходит на верх а сверху кто правильно сам знаеш кто .мне кажется ты сам чинуша из балоговой обоймы.

З
Закарпатець

анархист 04.11.2012 19:10 Відповідь: Справа в тому, що Балога товарознавець радянських часів. Сьогодні таких називають спекулянтами. Вся хохма товарознавців полягала в тому, що вони діяли на перехваті - штучно створювали дефіцити товарів ширпотребу. Через це всюди треба було часами простоювати в чергах; щоб щось купити треба було в 2-3 рази переплачувати. Балога за останні 20 років, це політ- спекулянт. Він і ні влада, і ні опозиція. Він той "професіонал", який вміє, в стилі радянського товарознавця, дурити народ. Його політична свічка ще не погасла, але вже догорає. І скоро його, як політика, ґыґнут і гузицю і на цьому завидівському клану буде кінець.

НД
наблюдатель для анархиста

Не путайте работу с политдеятельностью.Я незнаю кто он, оппозиционер или провластный,но думаю что после всех этих событий,даже если и были какие то симпатии к власти,то они закончились!Святых здесь нет,все грешные,просто у каждого свой масштаб!Про Ланьо,сказать нечего,не получилось у Виктора Ивановича сделать из него человека.Мы видели все его последнее "исполнение" в Межгорье,добавить нечего.Они без нас разберутся в своих отношениях,не подливайте керосин.Не судите,да не судимы будете!

Р
Русин

АНАРХИСТУ. Как ты посмел на святого!!!! Балога-это РАВНОАПОСТОЛЬНЫЙ СВЯТИТЕЛЬ ВИКТОР-ЕВАНГЕЛИСТ!!!!!

А
анархист

так балога опозиция или власть дай наконец ответ наблюдатель.да и блюк пока был в ец был порядный человек как только ушол сразу стал бандитом -прям витя святой какойто кто при нем тот хороший человек а кто не сним ето уже бандиты

1
111

Як не прикро,але анархіст мае рацію

Д
ДМИТРО

Л Ю Д И !!!!!! КУЛЬКО МОЖ ПО ПРОСТОМУ ЧЕЛЯДЬ ЧЕРЕЗ ПЛЕЧЕ,ТА ЧОМУ МАЕ БЫТИ ТАК ГИ ХОЧЕ ЯКИЙИСЬ ЗАСТРАНЕЦЬ,ЧОМУ НЕМАЕ БЫТИ ТАК ЯК ХОЧЕ НАРОД,а ЧОМУ ДЕРКАЧ СПЛЯСАВСЯ З ПЕРДУНАМИ А ТИПИРЬ ХОЧЕ ОПРАВДАТИ ДЕ ДИВ ТУЛТЬКО МНОГО ГРОШЕ,

НД
наблюдатель для анархиста

Уважаемый,может вы отключите своё больное воображение!?Вы своими анекдотами похожи на МИРКО ЩАРБЕЯ(псевдоним),который никак не доберётся до работы в МЧС на пост как он пишет "Лысого",кстати что-то выпал из эфира,наверное выборы не его стихия!Возвращаясь к вам,ещё раз прошу,не живите прошлым,смотрите в будующее!

В
Ветер

И немножко о погоде.....Завтра в Виноградове будет падать дождь.Дождь будет падать под патронатом и поддержке кандидата в депутаты от партии регианалов Бушко И.И. И благодаря Ивану Ивановичу в лесу будут расти грибы.Поддержим земляка....

Н
наблюдатель

Ситуация в Хусте совсем подмочила репутацию власти.Скоро Президентские выборы,пусть люди видят всю сущность сегодняшней власти и тот народ,кому на самом деле не безразлично их будующее,сделает правильный выбор на них.Сегодня было бы правильно,если бы власть сама остановила свой "бульдозер" и признала своё поражение,чтобы оставить у общества хоть какое то к себе уважение!

З
Закарпатець

Так швидко би спекулянт формату Віктора Балоги ніколи не завив, але цього разу йому нагадали його поради виборцям, вибирати "інтелігентну" опозицію - ВО Сволоту. Але регіони знають, що подібного мяса (тушок) у них більше ніж достатньо і, можливо, гарант відразу дав Віктору Балозі з Василем Петьовкою "от ворот поворот". Через те і психіка у Віктора не витримала. А у владі Віктор буде уже разом зі мною. :-))))))))

А
анархист

по существу = хоть раз в пять лет понаслаждаюсь как плачут волки а не народ .вспомнил красавец за народ а когда в жопу без мыла яныку лез думал за народ- думаю что нет .министр мчс в правительстве азарова я так думаю ето квота опозиции и он там защищал народ -думаю карманы набивал и тусовался вместе стакими как бриолиновый деркач по кабаках.думаю народу насрать что на одного что на другого они етого заслуживают.

В
Виборець

Та де таких виродків до влади допускати? І ми, хустяни, хочемо такого депутата? Та нахрен він нам потрібний люди добрі.

НД
наблюдатель для анархиста

Ты вообще сам то понял о чём пишешь!?Какой 2004!Кто чего развалил,с кем, ...,сейчас речь не об этом.Сегодня Виктор Иванович защищает волю народа,а такие как ты в народ смуту вносишь,вспоминаешь коматоз и показываешь этим мародёрам,которые грабят народ и его голос,что есть такие активисты как ты,которые готовы пойти за ними всего лишь за то что кто-то,когда-то,у тебя леденец отнял!Милый человек,ограничтесь пожалуйста вашими соображениями,не мутите воду!Пишите по существу.

А
анархист

готов поспорить что максимум через 2 месяца балогы будут в коалиции с пр!!!!!!!!

АД
анархисть для наблюдатель

витя один из тех кто розвалил то над чем мы стадали и мечтали после революции 2004 тобиш демократию и европейское будущее .сам лично с ющенко их к власти привел а щас плачется как котенок или он незнал что у рыгыаналов лоха кинуть ето святое)))))))впомнил за народ за демократию когда жареный петух в жопу клюнул а народу как в душе было после революции......

К
Кароліна

Віктор Іванович! Прохання до Вас-не проявляйте ні на мить слабинку.Я розумію солідарність-це один із важелів боротьби проти ворога.Але ж мукачівці віддали свої голоси саме за Вас і хочуть бачити саме Вас у парламенті.Тому можна зрозуміти , що людині властиво зневірюватися, панікувати, але ж це не про Вас, це не про Балогу Віктора! Ви маєте підтримувати закарпатців, надихати,що все це пройде,хоча боротьба буде дуже важка,нелегка.Інакше бути не може. Тому вся надія на Вас, що саме Ви підтримаєте усіх переможців від опозициї у закарпатських округах, що лише разом ми сила.

Н
наблюдатель

Анархисту. Ты тень на плетень не наводи,"Знаток" мировой власти!Я думаю,что Витя с тобой в бане не мылся,будь по-вежлевее при обращении!А если тебе нужны политзанятия для просвещения,то обратись в общество "Знание"!

Р
Русин

Завив. Значить не домовився:)))) Не треба Балогову файту у коаліції:)))

Г
Ганна

Хустяни! Звертаються до вас жителі Закарпаття-не здавайте свій округ продажним регіоналам.Хуст і хустяни історично довели,що у ваших жителів завжди були революційні настрої і вони одні з перших доводили свої прогресивні ідеї, тим і відрізнялися від інших районів Закарпаття.Доведіть, що Хуст іде демократичним шляхом.Закарбуйте сторінку історії для нащадків так як це має відбутися -справедливо, навіть якщо це буде важка боротьба.Заради майбутнього Закарпаття!

А
анархист

витя обясни ты опозиция работающая во власти .такого в мире нету чтобы опозиция работала министром у власти.думаю через месяц балогы будут в коалиции с пр и что тогда витя скажет........

В
Валерій

Навіщо таке ОВК, де на декілька днів зібрались вмпадкові люди, щоб заробити на роки( і повинні декілька років такмотримати!)А судова система України повністю себе дискредитувала, брутально і цинічно узурпувавши собі право вирішувати за народ

А
анархист

вернее будет балога не вступит в коалицию с пр

F
Fredy

Вітьок сказал - Вітьок сделал

А
анархист

вернее будет балога не вступит в коалицию с пр

Л
лляля

Молодець Балога!має свою позицію! А ко його не любить,тот йому завидує!

В
Вован

Ура! Шутко стане народним депутатом!

Н
наблюдатель

Виктор Иванович не надо истерики,вы достойны быть в Раде и Павел то-же,всё решится,как выбрал народ!У Стёпы агония!Народ с Вами,Бог то-же!Всё будет хорошо!

Н
наблюдатель

Степа,как ты уже всех достал!Пойми и прими за реальность,что тебя дома лишили девственности,уйди достойно,для тебя в столице и без этого дел хватит,зачем вам с Рудьковским семейный бизнес в Раде,жена должна заниматся домашним хозяйством,будеш дома готовить мужу галушки по закарпатски.Не твоё это,милая!

Читайте також