Якими бувають інфрачервоні сауни

30
0

Що може бути краще сеансу в сауні, який дарує оздоровлення та розслаблення?

Тільки відвідування сучасної інфрачервоної сауни від компанії Sunrays-saunas. Різні конфігурації кабін, легкість в експлуатації, користь безпечних ІЧ хвиль, мінімум протипоказань — робить пристрій незамінним у кожній оселі.

Інфрачервоні сауни — що це?

Все більш популярним стає інноваційний винахід японського лікаря Тадаші Ішикава, заснований на використанні для обігріва тіла людини довгохвильового інфрачервоного випромінювання. Яке безпечно проникає на глибину до 4 см., забезпечуючи активне потовиділення. Що гарантує очищення шкіри, вивід токсинів, зміцнення імунітету, покращення роботи всіх систем організму та просто релакс.

Сама сауна виглядає як кабіна, оздоблена натуральним деревом, в стіни та під сидіння якої вмонтовані ІЧ нагрівачі різних типів. Особливість випромінюючих пристроїв — це обігрів тільки тіла, а не повітря. Температура в кабіні залишається комфортною — 40-60 градусів, а рівень вологи — незмінним.

Щоб приготувати сауну до роботи достатньо її включити та почекати 15-20 хвилин. Спеціалісти радять такий час процедури: 30-40 хвилин для дорослих та 10-15 — для маленьких відвідувачів, 1-2 рази на тиждень.

Різновиди саун по типу обігріву та температурою

Головним елементом ІЧ-лазні є випромінюючий промені пристрій. Подібні нагрівачі розрізняються за типом терморежиму, температурою, потужністю. Вони бувають:

  1. Кварцові. Це трубки різного розміру з кварцового скла, які укладені в металевий корпус. Після подачі струму, розігріваються до 3000 градусів. Гарантуючи температурний комфорт у кабіні, а також приємне червоно-помаранчеве світло.
  2. Карбонові. Виглядають як гнучка плівка зі смужками з карбону (вуглець, графіт) всередині. Прилад розігрівається до 60 градусів, забезпечують рівномірний нагрів всього простору кабіни до 50-60 градусів.
  3. Керамічні. Являють собою лампи-рефлектори, в які входять керамічні трубки с ніхромовою спіраллю. Потужні керамічні прилади розігріваються до 230-330 градусів, забезпечуючи в кабіні температуру в 50 градусів. Вони встановлюються на певних ділянках кабіни.

Сучасні ІЧ сауни, як і прилади італійського бренда SunRays, мають комбінацію нагрівальних елементів різних типів, щоб забезпечити рівномірний розподіл тепла з усіх боків.

Які бувають сауни по виду матеріалу та загальною вмістимістю

Які бувають ІЧ кабіни за вмістимістю:

  • на 1 людину — прямокутні та кутові;
  • на 2 людей — найпопулярніші моделі для дому;
  • на 3 людей — велика та комфортна модель;
  • на 4 людей — сучасна п'ятикутна форма гарного дизайну для релаксу 2-4 осіб;
  • на 5 людей — моделі преміум-сегменту з іонізатором повітря, плеєром, дистанційним керуванням;
  • на 6 людей — великі, але компактні п'ятикутні кімнати ексклюзивного дизайну, ідеально для СПА-комплексів, будинків відпочинку.

При оздобленні внутрішнього простору використовується екологічна деревина червоного канадського кедра та канадського хемлока. При нагріванні дерево випускає антибактеріальні та антигрибкові речовини, які цілюще впливають на організм та знезаражують простір кабіни.

Для звичайної квартири або невеликого будинку підійде компактна 1 чи 2-місна кабіна. Більш місткі моделі з іонізатором повітря, музичним плеєром, турмаліновими каменями, системою кольоротерапії забезпечують не тільки лікувальний ефект на організм. А й гарантують комфортний, приємний відпочинок та розслаблення разом з друзями та рідними.

Інфрачервоні сауни від бренду SunRays — це якість, здоров'я та релакс для всієї родини!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також