Який айфон купити в 2021 році?

25
0

Перший айфон випущений в 2007 році перевернув уявлення про смартфони. 14 років iPhone є найпопулярнішим смартфоном на ринку і не збирається здавати позиції.

Останні моделі сильно відрізняються від початкового продукту компанії - це потужні комп'ютери з високоякісним залізом, потужним процесором і дисплеєм Retina, який знижує навантаження на зір. Операційна система iOS має максимально простий і зручний для користувача інтерфейс. Програмне забезпечення дозволяє монтувати професійні відеоролики, створювати музику, працювати в редакторах і багато іншого.

Актуальні моделі iPhone

Зовсім недавно вийшло нове покоління iPhone, з топовими камерами і новими технологіями, найпотужнішим процесором A14 Bionic і операційною системою iOS14. Вони є практично не вбиваємими, завдяки спеціальному захисному склу Ceramic Shield, яке міцніше звичайного в 4 рази. У дванадцятих айфонах захист від води IP68 - телефон може занурюватися в воду до шести метрів і перебувати там до півгодини без шкоди. Розглянемо цю лінійку докладніше, щоб ви знали який айфон вибрати саме вам.

iPhone 12 Pro MAX і 12 Pro

ProMax - топовий смартфон даної лінійки з найбільшою діагоналлю 6.7 ", яка буде комфортна не всім. Він довше інших працює на одному заряді, якого вистачає на два дні при активному використанні. OLED-екран з роздільною здатністю 2778?1284 яскравіше ніж у інших смартфонів лінійки і глибше передає кольори, так що є ідеальним варіантом для перегляду та ігор.

Виросла фокусна відстань в порівнянні з іншими, а в основної камери на 47% збільшена матриця. Це покращує якість фото і відео на 87% при низькому освітленні.

iPhone 12 Pro - фактично зменшена версія Pro MAX з діагоналлю 6.1 ". Автономність роботи і роздільна здатність також менше 2 532 на 1170 пікселів. Решта функцій дисплея та дизайн однакові. На обох пристроях 6 Гб оперативної пам'яті і трехмодульная камера на 12 Мп.

У Pro Max версій є перевага - сталевий корпус. Тому він міцніше, хоч і ціна iphone 12 pro max набагато вище, але своїми технічними показниками і просунутими можливостями він її виправдовує.

iPhone 12 і 12 mini

Головна відмінність - розмір дисплея. У mini діагональ 5.4" з роздільною здатністю 2340x1080 Мп, а у звичайного 6.1" на 2532х1170 Мп. Дизайн також ідентичний. На обох пристроях двухмодульна камера на 12 Мп. Час автономної роботи 17 і 15 годин. Загалом 12 mini просто зменшена версія iPhone 12 зі схожими технічними характеристиками. Обидва смартфона це відмінні передові флагмани, які підходять кожному. У той час як Pro версії підійдуть для професійних цілей.

Підсумок

У 2021 році вийшло нове покоління iPhone у якого безліч плюсів - новий процесор, вдосконалений захист від вологи і пилу, міцне скло. Дванадцятим айфон дістався дисплей Super Retina XDR - найточніший в галузі передачі кольору. Камера отримала нові можливості - нічний режим, Deep Fusion і зйомка HDR відео. Доступна бездротова зарядка, поліпшені показники автономності та багато іншого.

Ціни на дванадцяті айфони варіюються в залежності від вбудованої пам'яті.

Інтернет-магазин SKAY.UA реалізує оригінальну техніку Apple і аксесуари до них за чесною ціною, з гарантією і доставкою по всій Україні. Якщо ви з Одеси - наша служба здійснює доставку товару від 1000 грн безкоштовно.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також