Який брокер найкращий між Olymp Trade та Binomo?

9
0

Якщо ви вже деякий час торгуєте в Інтернеті, то, напевно, знаєте, що таке Olymp Trade. Це найкраща платформа для онлайн-торгівлі, особливо для тих, хто шукає можливість заробити на угодах з фіксованим часом.

Але ви не знаєте, що на картинці є й інші брокери, включаючи IQ Option, Expert Option, Grand Capital, Binomo серед інших.

Через кількість доступних платформ трейдерам, які познайомилися з усіма відразу, важко вибрати найкращу торгову платформу.

Але хіба не для цього і призначена ваша улюблена «інформаційна» платформа (JOON)?

У цій публікації ми порівнюємо двох торгових брокерських гігантів. Olymp Trade і Binomo. Ми розглянемо, як обидві платформи справляються з різними аспектами, які роблять онлайн-торгівлю корисною.

Але спочатку давайте представимо кожну платформу окремо.

Що таке Binomo?

Binomo — це брокер бінарних опціонів, заснований у 2014 році. Він базується на Сейшельських островах і належить Tiburon Corporation Limited.

З моменту запуску в 2014 році Binomo мала одну місію: допомогти трейдерам бінарних опціонів отримати доступ до революційних торгових послуг.

Можна з упевненістю сказати, що Binomo є прямим конкурентом Olymp Trade. І сьогодні ми збираємося їх порівняти.

Яку платформу вибрати між Binomo та Olymp Trade?

Що таке Olymp Trade?

Olymp Trade — це високотехнологічний ІТ-продукт, який використовується онлайн-трейдерами для міжнародної онлайн-торгівлі.

Веб-сайт належить і керується Inlustris Ltd. Реєстраційний номер: 25161 IBC 2018. І він сертифікований Міжнародною фінансовою комісією (FinaCom) як член категорії А.

Як і платформа Binomo, Olymp Trade з’явилася на ринку в 2014 році і працювала безперебійно протягом багатьох років, додаючи до платформи більше зручних функцій.

Наприклад, тепер ви можете торгувати на Forex через платформу Olymp Trade MT4; Ви можете фінансувати Olymp Trade за допомогою Mpesa, а також можете зв’язатися зі службою підтримки клієнтів Olymp Trade в будь-який день тижня, 24 години на добу.

Приєднуйтесь до Olymp Trade на українському сайті - olymptrade.com.ua

Мінімальний депозит і розмір торгівлі

Binomo дозволяє депозит мінімум 10 доларів США, але в інших країнах ця сума може бути нижчою. Olymp Trade також має мінімальний депозит у розмірі 10 доларів.

Що стосується мінімального розміру торгівлі, Olymp Trade не приймає нічого менше ніж долар за угоду. У Binomo діє те саме правило: мінімум 1 долар на угоду.

Формати торгівлі та розміри виплат.

В Olymp Trade у вас є два способи торгівлі: класичні та розраховані на час.

У класичному форматі торгівлі ви вибираєте ціну виконання та вирішуєте, підвищиться вона чи зменшиться (купити чи продати) з часовими рамками від 1 до 5 хвилин. Тут у вас є шанс отримати 100% виграшу.

З іншого боку, тимчасові угоди використовують старий добрий формат High/Low і мають до 92% виплат. Щоб виграти, ціна закриття (після закінчення торгівлі) має бути вищою або нижчою (залежно від відкритої позиції), ніж вартість активу на початку торгівлі.

Binomo, з іншого боку, працює у форматі High/Low торгівлі. Тут кінцева ринкова ціна порівнюється з ціною відкриття.

Що стосується виплат, то насправді вони залежать від типу торгового рахунку, на якому ви перебуваєте. Наприклад, стандартні рахунки в Olymp Trade отримують до 84% виплат, золоті рахунки отримують максимум 86%, тоді як VIP-трейдери можуть отримати до 90%.

Види торгових рахунків.

Під час реєстрації в Binomo у вас буде три варіанти облікового запису:

Стандартний – отримайте мінімальний депозит у розмірі 10 доларів США

Золото – мінімальний депозит 500 доларів США та доступ до різноманітних активів, пріоритетне зняття коштів, менеджер особистого рахунку та ставка виплат до 86%

VIP-рахунок – доступ до більш ніж 49 ринків, найшвидша обробка запиту на зняття коштів (не більше 4 годин) і колосальна швидкість виплати 90%

З іншого боку, Olymp Trade має лише 3 типи рахунків:

Статус рахунку Stater – мінімальний депозит становить 10 доларів США та максимальний розмір торгівлі 2000 доларів США.

Розширений статус рахунку – Ви активовуєтеся, коли вносите не менше 500 доларів США.

Статус рахунку VIP/Expert – активуйте з мінімальним депозитом 2000 доларів США. Має вигідну ставку виплат до 92%. Розмір торгівлі становить максимум 5000 доларів США, і ви маєте доступ до персональних торгових консультантів, персоналізованого навчання з торгівлі, приватних вебінарів, індивідуальних стратегій торгівлі та багато іншого.

Доступність.

Ви можете отримати доступ до будь-якої з платформ на будь-якому пристрої. Вони обидва мають настільні та мобільні торгові програми.

Таким чином, ви можете легко торгувати на ходу як на Binomo, так і на Olymp Trade.

Якщо ви хочете завантажити програми Olymp Trade, скористайтеся цим посібником.

Доступні ринки.

Olymp Trade, і Binomo мають деякі спільні фінансові ринки.

На Binomo ви можете торгувати:

  • Валюти.
  • Індекси.
  • Метали.
  • Криптовалюти.
  • Акції.

Як щодо Olymp Trade?

  • Валюти.
  • Енергія.
  • Індекси.
  • Акції.
  • Крипто.
  • ETFs.
  • Метали тощо.

Терміни торгівлі.

Binomo має один із найшвидших часів торгівлі: 30 секунд. Це означає, що менше ніж за 30 секунд ви можете заробити гроші. А ще можна втратити гроші. Тому новачкам не рекомендуються коротші терміни. Ви можете легко зруйнувати свій обліковий запис, не знаючи цього.

З іншого боку, найшвидша торгівля Olymp Trade за 1 хвилину. А максимум за вами.

Який брокер найкращий між Olymp Trade та Binomo?

Якщо ви шукаєте просту платформу для торгівлі, ви можете спробувати будь-якого з брокерів.

Крім того, обидва вони знизили бар’єр входу до керованого рівня, запропонувавши меншу суму депозиту та розмір торгівлі.

Крім того, якщо ви хочете інвестувати більшу суму грошей, вам пощастило, оскільки в Olymp Trade і Binomo є різні типи рахунків. І кожен має унікальні функції та вимоги до мінімального депозиту, а також розмір торгівлі.

Сподіваюся, ця стаття допомогла зрозуміти дві торгові платформи.

Дякую, за читання.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також