Ями на трасі Київ-Чоп: Вибоїни активно латали поблизу Чинадійова (ФОТО, ВІДЕО)

16
6

Ями на автошляху міжнародного значення М-08 трапляються кожні 50-100 метрів. Вибоїни подекуди на пів дороги.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що найбільше ям на трасі Київ-Чоп поблизу смт Чинадійово. Тільки ввечері 7 лютого на цій ділянці десятки автівок понищили колеса.

Після чергової публікації Mukachevo.net, на відрізку автошляху поблизу Чинадійова дорожники активно почали латати ями. Ямковий ремонт тут проводять 5 бригад.

Водій Петро Гончаров розповів журналістам "Суспільне Закарпаття", що потрапив у яму на трасі "Київ-Чоп" біля селища Чинадійово.

"Відколи ці ями з’явилися, тоді й проблеми. Трохи їх є у Львівській області, але не так, щоб роззутися...", — розповів водій.

Водій легковика Вадим Сергієнко, який разом із батьком їхав із Львівської області до Ужгорода, каже, що ями на шляху траплялися кожні 50-100 метрів.

"Досить великі вибоїни на пів дороги. Поки ми проїжджали — три фури стояли з розбитими колесами", — розповів Вадим Сергієнко.

У Службі автомобільних доріг Закарпаття пояснили ями на дорогах поганою погодою та сезонністю та порадили бути обережними і обирати інші маршрути.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

С
Сергій

Виберіть мене президентом, зубами цей асвальт ви би гризли!!!!чого люди мають за вас страдати?хай у останню путь вас несуть таким путьом!!!

Д7
до 73%

самі собі обрали

A
Aleks

Чому не пишите коли у місті почнуть ремонтувати дороги? Скоро проіхати можна буде лише по тротуару. Куди дивляться дорожні служби?

1
1

А в городе и не собираются, ямы только растут, ни одной нормальной дороги не осталось.

Ц
Ціґань

бідо тя не дай

НТ
Не ту країну

Назвали Гондурасом!

Читайте також