Яндекс.Карти оновив панорами Ужгорода й Мукачева (ФОТО)

19
3

Зйомки у Закарпатській області відбувалися у серпні 2016 року. Тепер кожен охочий може побачити сучасний вигляд цих міст.

Востаннє панорамомобіль Яндекса приїздив до Ужгорода 2010 року, а до Мукачева — 2012-го. Відтоді обидва міста змінилися, тому основні райони Яндекс відзняв заново у липні 2016 року. Додано панорами місць, які не потрапили до кадру минулого разу — наприклад, Студентської набережної та вулиці Богомольця в Ужгороді, а також вулиць Водна та Набережна в Мукачеві.

Багато пам'яток зафіксовано детальніше, ніж раніше. На нових світлинах можна побачити внутрішній двір Ужгородського замку і прогулятися Закарпатським музеєм народної архітектури та побуту.

Ці панорами фотографи знімали вручну, пересуваючись містом пішки. У Мукачеві заново сфотографували вулиці Духновича і Федорова, а також площу Кирила і Мефодія.

Усього в Закарпатській області було зроблено понад 26 тисяч знімків, з яких змонтовано близько 6,5 тисячі панорам. Зараз на панорамах можна побачити загалом 134 км вулиць і доріг Ужгорода та 111 км Мукачева.

Коментарі

S
sis_admin

Yandex - ісе пошуковий сервер, ти тупой, што лі?

5
55

так яндекс же "російсько-терористичні війська" ?чи уже вітер ся поміняв і простітутки переклали постелі в борделі?

Б
Боткин

Ох... Такая тема, стчеколивая, понимаете ли)

Читайте також