Янукович і Тігіпко можуть домовитися - Ахметов

15
3

Ринат Ахметов, який вважається найбагатшою людиною на Україні, вважає, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович, що набирає, за попередніми даними, найбільше голосів у першому турі президентських виборів, зуміє домовитися з іншим кандидатом - екс-головою Нацбанку Сергієм Тігіпком.

Вже зрозуміло, що треба буде другий тур виборів, і тепер багато чого буде залежати від того, за кого проголосують 7 лютого ті, чиї кандидати вибули з боротьби. Тігіпко, згідно з опитуваннями, міцно влаштувався на третьому місці після Януковича і прем'єра Юлії Тимошенко.

"Я вважаю, що у нього (Тігіпко) є все, щоб провести з Віктором Федоровичем переговори і домовитися", - заявив Ахметов, відповідаючи на запитання, чи буде Тігіпко прем'єром.

Сам Тігіпко раніше заявив, що не стане підтримувати нікого з кандидатів у другому турі.

Коментуючи шанси Януковича на перемогу, Ахметов назвав хорошими результати exit polls.

"Я вже говорив, що перевага в 5% - це добре, а якщо більше - це хороший рахунок. Якщо після першого тайму рахунок 1:0, 2:0, 3:0 - це ж хороший рахунок", - пояснив Ахметов футбольною термінологією .

Разом з тим він не став прогнозувати результати виборів.

"Поки суддя не свиснув, сказати до кінця матчу результат я не можу, але думаю, що у Віктора Януковича великі шанси перемогти", - додав бізнесмен.

Коментарі

К
киевлянин

интересно, продается ли тигипко и как у него с памятью? мало досталось от янека в 2004 году? и кого мы , собственно выбирали? януковича или ахметова? риторические вопросы.и последний вопрос- а как с этим жить и воспитывать детей?

2
22222

Цілуйте Юлю і Яника в жопу!!!!! Вони виведуть Україну із повного хаосу... вони один одного стоять. а з нашого тупого народу я в шоці...

B
Bolshevik

Один донецкий мудрец сказал словами еклессиаста: есть время взрывать трибуны и время строить трибуны ,есть время банкротить шахты и время их скупать , есть время сбивать шапки и время одевать смокинги. Так зарождались на Донбассе в 90-х основы гражданского общества - ОПГ - общества приличных граждан. Последний пример эволюции этого общества приличных граждан - это уход в мир иной одного из лидеров ПР Кушнарева. Донецкие идут …

Читайте також