Янукович надумав "перекроїти" регіони

8
3

Влада планує скоротити бюджетні витрати на утримання райадміністрацій, райвідділів міліції і різних районних управлінь за рахунок ліквідації окремих районів та підпорядкованих їм державних структур. Про це заявив Президент України Віктор Янукович.

Президент вважає доцільним об’єднати районні структури і таким чином скоротити бюджетні витрати на їхнє утримання, повідомляє "Сегодня".

"Є області, де кількість районних центрів треба скорочувати на третину. Це - такі регіони, в яких у райцентрі живе, наприклад, 3-5 тисяч осіб", – заявив Віктор Янукович.

Скорочення кількості районів в областях означатиме і скорочення районних лікарень. Президент сказав, що замість районних лікарень із поганими умовами, варто створити одну з сучасним обладнанням і високими зарплатами.

Першим на заяву Януковича відреагував одеський губернатор Едуард Матвійчук, який оголосив, що кількість районів в області буде скорочено з 26 до 17. Також заяву Президента вже підтримали в Криму, де хочуть ліквідувати адміністративний поділ Сімферополя на три райони.

Коментарі

WA
Winkelschleifer Abraham

Ужгородський район давно треба приєднати до Мукачівського району і зробити Мукачево обл.центром. Кулько мож би зекономити на сьому. Тай не видко, што Ужгород робить доброго для Мукачева, лем под себе гребе... А депутатів ушиткіх розогнати давно треба, хосну од них не є!!!

І
іван

І шо?простому люду від того легше?

Я
Я

Придурки!Доцільніше було б скоротити депутатів які нічого не роблять...,і була б економія , а то екеномлять, лиш не там де треба...

Читайте також