Янукович підписав ще один євроінтеграційний закон, який полегшить умови лікування Тимошенко

19
1

В опозиції не приховують, що ці норми необхідні для поліпшення ситуації з Юлією Тимошенко, яка зараз перебуває на лікуванні в Центральній клінічній лікарні Укрзалізниці в Харкові.

Президент України Віктор Янукович схвалив прийнятий Верховною Радою закон "Про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України щодо порядку та умов відбування покарання". Документ покликаний поліпшити умови для ув'язнених і необхідний для євроінтеграції.

Відповідно до законопроекту, засудженим за тяжкі злочини надається одне короткострокове побачення на місяць і одне тривале побачення раз на три місяці. А от засудженим, які перебувають на етапі реабілітації, надаються короткострокові побачення без обмежень і одне тривале побачення щомісяця. Раніше порядок і кількість побачень встановлювалися адміністрацією виправного закладу.

Низка норм законопроекту стосуються удосконалення соціальних гарантій ув'язнених - прав на лікування, працевлаштування, освіту і пенсійне забезпечення. Зокрема, засуджені, які працюють на виробництві, зможуть отримувати не 15%, як зараз, а 25% від нарахованої заробітної плати, передає Корреспондент.

Коментарі

М
міша

Ось бачите. Все іде своїм чередом. І Ви не повірите ці закони підписуються незалежно від того чи говорить про них Балога у фейсбуці чи не говорить.

Читайте також